Anasayfa Haber Simply NUC, Onyx Pro Mini İş İstasyonunu Tanıttı

Simply NUC, Onyx Pro Mini İş İstasyonunu Tanıttı

Simply NUC, Onyx Pro Mini İş İstasyonunu Tanıttı
Simply NUC Onyx Pro Mini İş İstasyonu

Simply NUC, güçlü ve kompakt bir mini iş istasyonu olan Onyx Pro adlı yeni bir ürünü tanıttı. Çeşitli hesaplama görevlerini etkin bir şekilde yerine getirmek için tasarlandı. Onyx Pro, Intel Core i9 vPro “Raptor Lake” 13900H CPU ve Intel IRIS Xe entegre ekran kartıyla donatıldı. Ayrıca, bilgi işlem yeteneklerini daha da geliştiren NVIDIA T1000, Radeon Pro WX 3200 ve Intel Arc A40 gibi isteğe bağlı ekran kartları da sunuyor.

İş istasyonu düşük profilli bir PCIe x16 yuvasıyla birlikte geliyor bu da video yakalama, yapay zeka, CAD tasarımı, karmaşık modelleme, büyük veritabanı analizi ve simülasyon gibi farklı uygulamalar için kullanmanıza olanak tanıyor. Ek depolama veya G/Ç seçeneklerine ihtiyacınız varsa bir adet M.2 / 2280 PCIe Gen 4 yuvası ve iki adet M.2 / 2280 PCIe Gen 3 yuvası bulunuyor. Bağlantı açısından HDMI 2.0, iki adet USB4 Type-C/Alt DP, üç adet USB 3.2 Type-A ve iki adet USB2.0 Type-A bağlantı noktası barındırıyor.

Ek olarak, 60 Hz’de dört adede kadar 4K monitörü destekleyerek, E-CAD/M-CAD tasarımı, modellemesi ve simülasyonunda ideal, sürükleyici bir görsel deneyim sağlıyor. Daha fazla bağlantı noktasına veya gelişmiş ağ oluşturma ihtiyacınız varsa Onyx Pro’ya düşük profilli bir ağ iletişimi PCIe kartı ekleme seçeneğiniz de mevcut. Bu da size güvenlik aygıtları için üç ek bağlantı noktası sunacak. Onyx Pro 1.199 dolardan başlıyor ve Simply NUC web sitesinden sipariş edilebilir.