Anasayfa Haber ASUS, TUF Gaming GT302 ARGB Kasasını Piyasaya Sürecek

ASUS, TUF Gaming GT302 ARGB Kasasını Piyasaya Sürecek

ASUS, TUF Gaming GT302 ARGB Kasasını Piyasaya Sürecek
ASUS TUF Gaming GT302 ARGB Kasası

ASUS, TUF Gaming GT302 ARGB adını verdiği yeni bilgisayar kasasını tanıttı. Kasa kullanıcıların verimli soğutmaya sahip güçlü bir bilgisayar oluşturmasını kolaylaştırmak için tasarlandı. Bileşenleri serin tutmaya yardımcı olan yerleşik özelliklerle birlikte geliyor. TUF Gaming GT302 adlı bu kasanın ön paneli bilgisayara bol miktarda temiz hava girmesine izin verecek şekilde üretilmiş.

Kasanın içinde soğuk havanın dolaşmasını sağlayan dört adet fan bulunuyor. Fanlar normalden daha kalın tasarlanmış ve olabildiğince sessiz bir şekilde güçlü hava akışı yaratıyorlar. TUF Gaming GT302 ARGB’nin içinde bilgisayarın daha etkili bir şekilde soğutulmasına yardımcı olacak büyük bir sıvı soğutma radyatörü takılmasına yetecek kadar alan bulunuyor. Kasanın üst paneli kolayca çıkarılabilir, bu da gerektiğinde radyatörün takılmasını ve temizlenmesini kolaylaştıracaktır.

GT302 ARGB, ekran kartı kurulumu açısından da esneklik sunuyor. Ekran kartını yatay olarak takmanıza olanak tanıyan ve 407 mm uzunluğa kadar olan kartları destekleyen iki yönlü PCIe yuvasına sahip. Bu da ROG Strix GeForce RTX 4090 gibi güçlü GPU’ların bile sığabileceği anlamına geliyor. Alternatif olarak ekran kartını dikey olarak takmayı tercih ederseniz, kartın kalınlığı 125 mm’yi geçmemesi gerekiyor.

Anakart tarafında ise oldukça geniş bir alan sunarak E-ATX anakartlarını da destekliyor. İki adet 2,5 inç SSD ve 2 adet 3,5 inç HDD braketiyle çok yönlü bir depolama tercihi sunuyor. Unutmadan GT302 ARGB’nin BTF ekosisteminde yer aldığını ve bu sayede kasanın düzenli bir görünüm elde ettiğini söyleyelim. Eğer bilmiyorsanız ASUS’un Geleceğe Dönüş adındaki ekosistemi sayesinde kasada adeta kablo yokmuş gibi gözüküyor.

Stil açısından her bileşenle uyum sağlayabilecek sade bir tasarıma sahip olan bu kasanın siyah ve beyaz olmak üzere iki rengi bulunuyor. Beyaz versiyonunun içerisindeki kablolar bile beyaz olduğundan oldukça güzel görünüyor. Her iki renk seçeneğinde de kullanıcılar değiştirilebilir yan paneller sayesinde bilgisayarlarının görünümünde esnek tercihlerde bulunabilecek. Panellerden birinde temperli cam pencere, diğerinde ise file yer alıyor ve kullanıcılar bunları kasanın diledikleri tarafına yerleştirebiliyor.