Anasayfa Haber Honor, Magic 6 Ultimate ve RSR Edition’ı 18 Mart’ta Tanıtacak

Honor, Magic 6 Ultimate ve RSR Edition’ı 18 Mart’ta Tanıtacak

Honor, Magic 6 Ultimate ve RSR Edition'ı 18 Mart'ta Tanıtacak
Honor Magic 6 Ultimate ve RSR Edition

Honor, yakın zamanda Barselona’daki MWC sunumu sırasında Magic 6 akıllı telefonlarına kısa bir bakış attı. Kameradaki 100x dijital zoom ve RSR Porsche tasarımı gibi iki heyecan verici özelliğin altını çizdiler. Ön siparişe açtıktan kısa bir süre sonra rekor satışa ulaştı ve 10 gün sonra ön siparişleri yollayacaklarını öğrendik.

Şirket telefonun resmi lansmanı için Çin’de 18 Mart tarihinde gerçekleştirilecek özel bir etkinlik planladı. Bu etkinlik sırasında sadece Magic 6 RSR Porsche tasarımını değil aynı zamanda Magic 6 Ultimate adlı başka bir versiyonunu da sergilemeleri bekleniyor. Ek olarak Çinli kullanıcılar muhtemelen Honor’un yeni MagicBook 16 Pro dizüstü bilgisayarını da görme fırsatına sahip olacak.

Yeni telefon temel versiyona göre farklı bir tasarıma sahip olacak. Dairesel bir kamera adası yerine Porsche Design logosundan ilham alan kare şeklindeki kamera adası tercih edilmiş. Tasarımdaki bu değişiklik telefona benzersiz bir görünüm kazandırıyor. Dizüstü bilgisayarın ise oldukça hafif olduğu ve oyun oynamak için harika bir seçim olacağı söyleniyor.