Anasayfa Haber LG StandbyME Speaker XT7S Taşınabilir Hoparlörünü Duyurdu

LG StandbyME Speaker XT7S Taşınabilir Hoparlörünü Duyurdu

LG StandbyME Speaker XT7S

LG, StandbyME Speaker (XT7S ) adını verdiği yeni ses ürününü tanıttı. Ürün, bağımsız bir hoparlör olarak veya LG StanbyME StanbyME Screen modelleri ile eşleştirilebiliyor.

LG StandbyME Speaker XT7S Özellikleri

LG blog yazısında, “ilgi çekici ses” özelliğine sahip ve kullanıcı nerede olursa olsun içerik akışı için uygun olan yeni taşınabilir StanbyME Speaker hakkında ayrıntıları paylaştı.

Kullanıcılar, hoparlörleri ve ekranı tek bir tıklamayla açmak için StanbyME Screen’lerdeki uzaktan kumanda özelliklerine sahip olabilecekler. Ekranda ayrıca hoparlör ve işlevlerine genel bir bakış ve StanbyME Speaker için özel bir araç kutusu görüntülenecek.

Hoparlör hap şeklinde ve yalnızca tek renkte mevcut. Ürün 78 milimetre yüksekliğe, 326 milimetre genişliğe ve 87 milimetre derinliğe sahip. 0,9 kg’lık taşınabilir hoparlör, IPX5 derecesine sahipken 16 saate kadar çalma süresi sunuyor. Ayrıca USB Type-C şarjı bulunuyor ve Bluetooth aracılığıyla ekrana bağlanabiliyor.

StanbyME Speaker, kullanıcılara farklı ruh halleri ve durumlar için farklı aydınlatma efektleri sağlamak üzere LED aydınlatmayı kullanan “kenar aydınlatma” adı verilen bir işlevselliğe sahip. Ayrıca hoparlör, özel bir yuva sayesinde LG StanbyME’ye zahmetsizce bağlanarak kullanıcıların onu daha iyi ses için mükemmel konuma yerleştirmesine olanak tanıyor.

Ses kalitesi, ekran ve hoparlör bağlandığında etkileyici bir ses kalitesi sunmak için LG’nin WOW Orchestra teknolojisi tarafından yönetiliyor. Teknoloji bunu StanbyME Speaker’daki hoparlörleri ve LG TV’nin kendisini birleştirerek yapıyor. LG, WOW Orchestra’nın ses sahnesinin iyileştirilmesine yardımcı olduğunu söylüyor.

LG StandbyME Speaker XT7S Fiyatı

Hoparlör şu an için ABD ve Kore’de 200 dolar fiyatla satışa sunulmuş durumda. Ürünün daha sonra daha fazla pazara sunulacağı ifade ediliyor.