Anasayfa Haber Evernote, Outlook Takvim Entegrasyonu Kazanıyor

Evernote, Outlook Takvim Entegrasyonu Kazanıyor

Evernote Outlook Takvim

Evernote, kullanıcıların etkinliğe özel notlar oluşturmasına olanak tanıyan Outlook Takvim destekli yeni bir entegrasyonu duyurdu. Sürüm 10.79 ve daha yenisinden itibaren Evernote müşterileri, Microsoft’un resmi API’sini kullanarak Outlook Takvim’e bağlanabilecek ve takvim girişlerini senkronize edebilecek. Öte yandan, özelliğin Evernote aboneliği gerektirdiğini baştan söyleyelim.

Entegrasyon, etkinliklerinizi Evernote ile senkronize ederek programınızı görüntülemenize ve her girişe not eklemenize olanak tanıyacak. Takvim bağlantılı notlar; tarih ve saat, konum, katılımcılar ve daha fazlası gibi tüm etkinlik ayrıntılarını içeriyor. Ayrıca tüm bu bilgiler aranabilir olduğundan gerekli bilgilere hızlı ve kolay bir şekilde erişebilecek veya bu bilgileri her bir katılımcıyla veya Evernote kullanmasalar bile belirli bir katılımcıyla paylaşabileceksiniz Evernote, Outlook entegrasyonunu iyileştirmenin yanı sıra, takvim özelliğini masaüstündeki kenar çubuğunda kullanılabilir hale getirerek erişilebilirliği de iyileştirdiğini belirtiyor.

Evernote kullanıyorsanız ve Outlook Takviminizi bağlamak istiyorsanız Evernote’un destek web sitesindeki resmi kılavuzu izleyebilirsiniz. Şirket, takvim işlevine daha da fazla özellik eklemeyi planladığının da müjdesini verdi.

Diğer taraftan Evernote’un daha önce ücretli olan 14 özelliği artık ücretsiz olarak sunduğunu hatırlatalım.