Anasayfa Haber Copilot Pro Aboneleri İçin Copilot GPT Builder Sunuldu

Copilot Pro Aboneleri İçin Copilot GPT Builder Sunuldu

Copilot Pro Copilot GPT Builder

Microsoft, Copilot Pro abonesi olan kullanıcılar için Copilot GPT Builder özelliğini kullanıma sunduğunu açıkladı.

Microsoft Bing Başkan Yardımcısı Michael Schechter, geçtiğimiz Cuma günü X hesabında Copilot GPT Builder’ın daha fazla aboneye sunulduğunu belirten bir mesaj yayınlamıştı. Şimdi ise Microsoft Copilot ve Bing Mühendislik ve Ürün Başkanı Jordi Ribas, X’te kendi mesajını yayınlayarak Copilot GPT Builder’ın artık tüm ücretli aboneler tarafından erişilebilir olduğunu doğruladı.

Artık Microsoft’un Copilot Lab sitesinde araç için yeni bir destek sayfası yer alıyor. Şu anda Copilot GPT Builder’ın yalnızca PC’lerde kullanılabildiği belirtiliyor ancak araçla oluşturulan herhangi bir özel sohbet robotu, hem PC’de hem de mobil platformlarda başkalarıyla paylaşılabilecek. Ek olarak, Copilot Pro aboneliği olmayan kişiler de başkaları tarafından oluşturulan ve paylaşılan özel sohbet robotlarını kullanmaya devam edebilecek.

Copilot Pro, Copilot GPT Builder erişiminin yanı sıra OpenAI’nin en güçlü LLM’si olan GPT-4 Turbo ile birlikte Microsoft’un Word, PowerPoint ve daha fazlası gibi üretkenlik uygulamalarında Copilot AI asistanının kullanımını sağlıyor.