Anasayfa Makale Samsung Akıllı Telefonlar, Tabletler ve Aksesuarlar “Bahar Fırsatları” ile Amazon.com.tr’de

Samsung Akıllı Telefonlar, Tabletler ve Aksesuarlar “Bahar Fırsatları” ile Amazon.com.tr’de

Samsung Galaxy S23 Ultra

Baharın gelmesiyle birlikte Amazon.com.tr’nin Bahar Fırsatları kampanyası da gelmiş oldu. Amazon.com.tr, bu yıl Bahar Fırsatları kampanyasıyla birlikte teknolojik ürünler başta olmak üzere birçok üründe avantajlı fiyatlar sunuyor. Bu ürünler arasında Samsung marka akıllı telefonlar, tabletler ve aksesuarlar da var. Peki bu ürünler özellikleri ile ne sunuyor?

Samsung Galaxy S22

Samsung, Galaxy S21 serisi ile birlikte yeni bir tasarım anlayışına geçmiş ve telefonlarını baştan aşağı yenilemişti. Şirket bu tasarımı Galaxy S22 serisinde de sürdürdü ve üzerine iyileştirmeler yaptı.

samsung galaxy s22

Samsung Galaxy S22, Amazon.com.tr’nin Bahar Fırsatları kampanyası dahilinde avantajlı fiyatlarla satın almak için tıklayın;

Samsung Galaxy A54: Uygun Fiyatlı Canavar

Samsung, uygun fiyatlı telefonlarıyla pazarda büyük bir paya sahip. Bu ürünlerden biri de Galaxy A54 5G modeli. Yeni akıllı telefon, özellikle 8 GB RAM ve 128 GB’dan başlayan depolama seçeneğiyle birlikte segmentinin üstünde özellikler sunuyor.

Samsung Galaxy A54 5G Özellikleri

8 çekirdekli Samsung Exynos 1380 işlemciden güç alan akıllı telefon 3 adet arka kamera ile geliyor. Ana kamera tarafında 50 MP çözünürlük sunan Galaxy A54 5G, 4K 30 FPS de video çekebiliyor. Bu da onu yine segmentinin üstünde bir cihaz yapıyor.

Samsung Galaxy A54 5G’yi Amazon.com.tr’nin Bahar Fırsatları kampanyası dahilinde avantajlı fiyatlarla satın almak için tıklayın;

Samsung Galaxy S23 Ultra: 10x Dijital Zoom ile Profesyonel Mobil Fotoğrafçılık

Galaxy S23 Ultra 6,8 inç 3088×1440 piksel 120 Hz AMOLED ekran ile karşımıza çıkıyor. Cihazda ekranın renk tonunu ve kontrastını üç farklı aydınlatma koşulunda ayarlayabilen daha akıllı bir Vision Booster eklemesi mevcut. Akıllı telefon hem önde hem de arkada Gorilla Glass Victus 2 ile korunuyor.

samsung galaxy s23 ultra

8 GB ya da 12 GB RAM ve 256 GB, 512 GB ya da 1 TB depolama seçenekleri bulunan cihaz 3.36 GHz hızına çıkabilen Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 çipset ile geliyor. GPU ise Adreno 740. GPU 680 MHz yerine 719 MHz hızında.

Önde 12 MP selfie kamerası bulunan telefonun arkasında ise 200 MP ISOCELL HP2 ana, 12 MP ultra geniş açı, 10 MP 3x telefoto, 10 MP 10x telefoto (100x dijital) kameraları ile dörtlü bir kurulum bulunuyor. Samsung, Galaxy S23 serisinden başlayarak Expert RAW uygulamasını yerel kamera uygulamasının içindeki bir mod olarak taşıyor ve size çoklu çerçeve işlemenin avantajlarıyla RAW görüntüler çekme ve 50 MP’ye kadar daha iyi gürültü önleme seçeneği sunuyor. Galaxy S23 Ultra ayrıca yeni bir Astro Hyperlapse video modu sağlıyor.

Galaxy S23 Ultra, hareketleri analiz eden ve alt bölümlere ayıran, aydınlatma koşullarını tanıyan Uyarlanabilir VDIS ve yeni sensörün 2 kat daha geniş optik görüntü sabitleme açısı sayesinde önceki modelin 108MP ana kamerasına kıyasla gelişmiş video sabitleme getiriyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra’yı Amazon.com.tr’nin Bahar Fırsatları kampanyası dahilinde avantajlı fiyatlarla satın almak için tıklayın;

Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB | 8 GB RAM Cep Telefonu, Green (Samsung Türkiye Garantili)
Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB | 8 GB RAM Cep Telefonu, Phantom Black (Samsung Türkiye Garantili)

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: Güçlü ve Hesaplı Amiral Gemisi

Galaxy Tab S9 serisini tanıtan Samsung, yeni seriyle birlikte yine büyük satış rakamlarını yakaladı. Önceki neslin amiral gemisi olan Galaxy Tab S8 Ultra ise halen gücü ile dikkat çeken ve satılmaya devam eden bir model. Cihaz, güncelliğini koruyan bir çipset olan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ile geliyor. Buna ek olarak tablette 12 GB RAM ve 256 GB’dan başlayan depolama alanı sunuluyor.

samsung galaxy tab s8 ultra özellikleri
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra, özellikle içerik üreticiler ve profesyoneller için ideal bir tablet. Android tarafındaki en güçlü seçeneklerden biri olan Galaxy Tab S8 Ultra, S-Pen desteği ve 120 Hz yüksek çözünürlüklü ekranı ile dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra’yı Amazon.com.tr’nin Bahar Fırsatları kampanyası dahilinde avantajlı fiyatlarla satın almak için tıklayın;

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung’un başarılı kablosuz kulaklık serisi olan Galaxy Buds’ta da fırsatlar mevcut. Üst düzey model olan Galaxy Buds2 Pro özellikle 24 bit yüksek kaliteli ses ve ANC desteği ile öne çıkıyor. Ergonomi göz önünde bulundurularak geliştirilen yeni model ayrıca 360 derece Dolby Atmos desteğine de sahip.

Buds 2 Pro

Samsung Galaxy Buds2 Pro modelini Amazon.com.tr’nin Bahar Fırsatları kampanyası dahilinde avantajlı fiyatlarla satın almak için tıklayın;

Samsung Galaxy Watch 6 Classic: Klasik Geri Döndü

Samsung’un son dönemde tanıttığı ürünler arasında akıllı saat modelleri de yer alıyor. Yeni Galaxy Watch 6 serisi saatler, güncellenmiş çipset ve ekran boyutlarıyla geliyor. Özellikle iyileştirilen ekran-gövde oranı ile akıllı saatlerin çerçeveleri artık daha ince duruyor.

Samsung Galaxy Watch6 Classic
Samsung Galaxy Watch6 Classic

Baz model olan Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 5 ile benzer tasarımı sürdürüyor. Ancak Galaxy Watch 6 Classic modelleri, tıpkı Galaxy Watch 4 Classic’te olduğu gibi daha klas ve klasik bir yapıda sunuluyor.

Ayrıca Samsung kullanıcılarının talepleri doğrultusunda mekanik bezel de Galaxy Watch 6 Classic modelleriyle geri dönmüş durumda.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic modelini Amazon.com.tr’nin Bahar Fırsatları kampanyası dahilinde avantajlı fiyatlarla satın almak için tıklayın;

– Advertorial / Reklam –