Anasayfa Haber Vivo T3 5G Üçlü Arka Kamera Kurulumuna Sahip Olacak

Vivo T3 5G Üçlü Arka Kamera Kurulumuna Sahip Olacak

Vivo T3 5G Üçlü Arka Kamera Kurulumuna Sahip Olacak
Vivo T3 5G Üçlü Arka Kamera Kurulumu

Vivo yakın zamanda V30 serisini piyasaya sürdü. Şimdi ise vivo T3 isimli akıllı telefonu Hindistan pazarına tanıtmayı planlıyorlar. Ancak Vivo henüz T3 hakkında pek fazla bilgi paylaşmadı. Yalnızca çevrimiçi alışveriş platformu Flipkart aracılığıyla satışa sunulacağını belirttiler. Flipkart web sitesinde T3’ün tasarımını gösteren bir tanıtım sayfası oluşturdu. Böylece insanlar resmi olarak piyasaya sürülmeden önce T3’ün nasıl görüneceğine dair bir fikir edinebiliyorlar.

Vivo T3 düz bir tasarıma sahip yani kavisli kenarları olmayacak bir akıllı telefon. Arka kapağı elmas kesim desenlerle dolu bu da ona şık bir görünüm katıyor. Telefonun arka tarafında üç kamera yer alacak ancak özellikleri hakkında henüz pek bir şey bilmiyoruz. Ancak Flipkart vivo T3’ün MediaTek Dimensity SoC ile birlikte geleceğini de belirtti. Ek olarak net fotoğraflar çekmeye yardımcı olan Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliğine sahip bir Sony kamera bulunacak.

Telefonda Dimensity 7200 işlemci, 120Hz AMOLED ekran, Android 14 işletim sistemi ve 50MP Sony IMX882 kameranın yer alacağı söylentileri mevcut. Vivo T3 hakkındaki net bilgileri satışa sunulduğunda alacağımızı düşünüyoruz. Kamera kurulumu hakkındaki fikirlerinizi yorum kısmından belirtmeyi unutmayın.