Anasayfa Haber Windows 10 ve Windows 11 İçin Threads Uygulaması Yayınlandı

Windows 10 ve Windows 11 İçin Threads Uygulaması Yayınlandı

Threads Windows

Mark Zuckerberg, Windows 10 ve Windows 11 için yeni bir Threads uygulamasının artık mevcut olduğunu duyurdu. Meta CEO’su, Windows XP çalıştıran eski bir bilgisayardaki Threads uygulamasını kullanırken çekilmiş eski bir fotoğrafını yayınladı.

Threads Windows Uygulaması Çıktı

Threads uygulaması artık Microsoft Store‘dan indirilebilir durumda ve Windows 10 sürüm 19041.0 veya üzerini çalıştıran ve en az 2 GB RAM’e sahip bir cihaz gerektiriyor. Uygulama şu anda yalnızca İngilizce destekli ve Microsoft Store listesine göre boyutu yaklaşık 0,7 MB.

Android ve iOS’ta olduğu gibi Instagram hesabınızı kullanarak Threads Windows uygulamasına giriş yapabiliyorsunuz. Öte yandan, web tarayıcısındaki deneyime benzer şekilde platformda Threads profili olmadan da gezme şansına sahipsiniz.

Geçen yılım Temmuz ayında X’e rakip olarak hizmet vermeye başlayan platform lansman sırasında bazı temel özelliklere sahip değildi ancak Instagram Başkanı Adam Mosseri, birçok yeni özelliğin yolda olduğunu garanti etti. O zamandan bu yana Threads; yer imleri, ters kronolojik arama sonuçları, hashtag’ler, özel alternatif metin, Takip Edilenler sekmesi, Çeviriler ve Threads profilinizi silme yeteneği gibi çeşitli özellikler kazandı.