Anasayfa Haber Microsoft Copilot Pro Tüm Dünyadaki Kullanıcılara Sunuldu

Microsoft Copilot Pro Tüm Dünyadaki Kullanıcılara Sunuldu

Microsoft Copilot Pro tüm dünya

Microsoft tarafından Ocak ayında, Copilot Pro resmi olarak başlatılmıştı. Abonelik hizmeti, Microsoft 365 aboneliğine ek olarak diğer özelliklere de sahip olan kullanıcılara Office uygulamalarında Copilot’a erişim olanağı sağlıyor. Son olarak Microsoft, Copilot Pro yapay zeka yardımcısını tüm dünyadaki kullanıcılara sunduğunu duyurdu. Hatta ücretsiz deneme teklifinin yanı sıra bazı yeni özellikler de müjdelendi.

Microsoft, Copilot Pro’nun artık dünya çapında Copilot’un mevcut olduğu 227 ülkede resmi olarak mevcut olduğunu duyurdu. Ayrıca Copilot Pro’ya artık bir aylık ücretsiz deneme sunacağı belirtiliyor. Öte yandan, iOS ve Android’de Copilot mobil uygulamalarını yükleyip kullanarak denemeye kaydolmanız gerekiyor.

Microsoft ayrıca Copilot Pro kullanıcılarının Microsoft 365 web uygulamalarında üretken yapay zeka asistanına erişmesine de izin veriyor. Masaüstü uygulamalarından farklı olarak, web uygulamalarına Copilot erişimi herhangi bir Microsoft 365 planına abone olmayı gerektirmiyor. Bu özellikle Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Outlook’un web sürümlerini kapsıyor.

Bu yeni Copilot Pro eklentisi, önümüzdeki aylarda iOS ve Android için Outlook da dahil olmak üzere Microsoft’un mobil uygulamalarına eklenecek.

Bir diğer duyuru ise Microsoft 365 F3 ve F1, Office 365 E1 ve Business Basic planlarına abone olan kişilerin yakın zamanda Microsoft 365 için Copilot satın alabileceği yönünde.

Son olarak, Copilot Pro’nun ülkemizde kullanıcı başına aylık ücretinin ise 720 TL olduğunu belirtelim. Ayrıca şu an için Türkçe desteği de bulunmuyor.