Anasayfa Haber Bülten AOC’den 240 Hz OLED Oyun Monitörü: AGON PRO AG456UCZD

AOC’den 240 Hz OLED Oyun Monitörü: AGON PRO AG456UCZD

AGON by AOC, popüler AGON PRO serisine bir başka üst düzey OLED modelini daha ekliyor. 44.5 inçlik (113 cm) gaming monitörü AGON PRO AG456UCZD, sürükleyici ve akıcı bir oyun deneyimi sunması için tasarlandı. Bu OLED ekran, 800R kavisiyle, oyuncuları oyunlarının tam merkezine koyan, sarıp sarmalayan bir görsel deneyim vadediyor. Bu monitör ultra geniş (21:9) WQHD bir çözünürlük ile, rekabetçi oyunculuğun taleplerini karşılayacak, dikkat çekici 240 Hz yenileme hızı ile ve 0.03 ms GtG’ye varan tepki süreleri ile destekleniyor.

Monitör, OLED panelinin piksel başına düşen aydınlatması sayesinde görselleri, canlı renkler ve başarılı bir kontrast ile harmanlıyor. Monitörün %100 sRGB ve %98.5 DCI-P3 (CIE 1976) olan geniş renk gamı kapsamı ise yalnızca gaming için değil, aynı zamanda doğru, canlı renklerin şart olduğu içerik üretimi ve streaming için de ideal hale getiriyor. Ayrıca 1000 nit parlaklık sunan bu monitör 1.07 milyar renk ve 10-bitlik renk derinliği ile geliyor.

AGON PRO AG456UCZD

Bu monitör, NVIDIA G-SYNC ile uyumlu ve yırtılma olmayan bir oyun deneyimi için Adaptive-Sync’i destekliyor ve daha akıcı bir oynanabilirlik sağlıyor. AOC G-Menu entegrasyonu ve Flicker-Free ve Low Blue Mode gibi özellikler ise kullanıcı deneyimini tamamlıyor.

İki DisplayPort 1.4, 4 portlu bir USB 3.2 hub, 90 W Güç Teminli bir USB-C portu ve pürüzsüz, çoklu cihaz kontrolü için bir KVM anahtarı içeren sağlam bir konektivite takımı sunan bu monitör, kullanıcılara geniş bir yelpazede yer alan cihazlara zahmetsizce bağlanma özgürlüğü veriyor. Böylece yalnızca hırslı oyuncular için değil, aynı zamanda da iş, multimedya tüketimi ve içerik üretimi arasında akıcı geçişler sunan bir monitör arayanlar için de en iyi tercih haline geliyor.

AGON PRO AG456UCZD Fiyatı ve Çıkış Tarihi

AGON PRO AG456UCZD, OLED burn-in (ekran yanığı) sorununu da kapsayan 3 yıl garanti ile sunuluyor ve 2024 yılı Mart ayının ortasından itibaren, KDV dahil 1829 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.