Anasayfa Haber Threads, Sağa Kaydırma ile Gönderi Beğenmeyi Test Ediyor

Threads, Sağa Kaydırma ile Gönderi Beğenmeyi Test Ediyor

Threads Tinder

Threads, Tinder uygulamasında yer alan bir özelliği kopyalayacak gibi gözüküyor. Instagram Başkanı Adam Mosseri, Threads’te bir gönderiyi beğenmek için sağa kaydırma ve beğenmemek için sola kaydırma özelliğini test etmeye başladığını duyurdu.

Mosseri, şu anda geliştirilmekte olan özelliğe ilişkin bazı ekran görüntülerini paylaştı ve şunları söyledi: “Threads deneyiminiz üzerinde size daha fazla kontrol sağlayacak bir test başlatıyoruz. Bazı kişiler artık bir gönderiyi beğenmek için sağa kaydırabilecek veya ilgilenmediğini göstermek için sola kaydırabilecek. Umarım bu, bir gönderinin ilgi alanlarınıza uygun olup olmadığını belirtmenizi kolaylaştırır. Ne düşündüğü söyle.”

Bu özellik şu anda sınırlı sayıda test kullanıcısına açık olsa da Threads’deki bir gönderiyi, gönderinin altındaki kalp simgesine dokunarak beğenebilirsiniz. Daha az görmek istediğiniz içerik için gönderinin sağ üst köşesindeki üç noktalı menüye ve ardından Gizle’ye dokunabilirsiniz. Belirli bir kullanıcının veya yaratıcının gönderilerini görmek istemiyorsanız ise Sessize Al ve Takibi Bırak seçeneklerini de kullanabilirsiniz.