Anasayfa Haber Bülten Soğutma Performansına Odaklanan Cooler Master TD500 MAX Kasa Tanıtıldı

Soğutma Performansına Odaklanan Cooler Master TD500 MAX Kasa Tanıtıldı

Cooler Master TD500 MAX

Cooler Master, bugün MAX serisinin ilk ATX kasasını tanıttı, TD500 MAX. Meraklıların taleplerini karşılamak için tasarlanan TD500 MAX, yüksek termal performansı kullanıcı dostu özelliklerle başarılı bir şekilde birleştirerek kendi kategorisinde birinci sınıf bir seçim haline geliyor.

TD500 MAX, 360 x 38 mm Atoms AIO soğutucuyu içeren kapsamlı soğutma çözümüyle öne çıkıyor. Bu gelişmiş soğutma sistemi zorlu koşullar altında bile optimum performans vadediyor.

Ek olarak kasa, yapım sürecini basitleştiren ve kullanıcıların minimum çabayla maksimum performans elde etmesine olanak tanıyan özel kablo konektörleriyle donatılmıştır.

TD500 MAX’ın temel özellikleri ve avantajları şunları içerir:

  1. Özel AIO soğutucu: Üç Mobius 120P fana sahip Cooler Master 360x38mm Atmos radyatör, en yeni CPU’ların bile soğutulmasını sağlayabilir.
  2. Kişiye özel güç çözümü: Cooler Master GXII 850W ATX 3.0 PSU, 2 aşamalı kablo konnektörleri ve anakart ile GPU’ya önceden yönlendirilmiş kablolarla, en yüksek güçte yüksek performans için önceden kurulu ve hazır olarak gelir.
  3. Yenilikçi vida saklama bölmesi: PSU kapağında ekstra vidalar için kullanışlı, gizli bir saklama alanı bulunur.
  4. ATX 3.0’a hazır: En yeni GPU’larla ve modern bilgisayar performansının en yüksek zirveleriyle uyumludur.
  5. Patentli iki aşamalı güç konektörü: Kurulum ve kablo yönetimi zorluklarını daha da azaltmak için, patentli, iki aşamalı güç konektörümüzü dahil ettik.
  6. Özel renk grubu: TD500, özellikleri kadar cesur bir estetik sunan MAX’a özel gri renk grubuyla gelir.