Anasayfa Haber iPhone 16 Pro İki Yeni Titanyum Renk Seçeneği ile Gelebilir

iPhone 16 Pro İki Yeni Titanyum Renk Seçeneği ile Gelebilir

iPhone 16 Pro Yeni Titanyum Renk Seçeneği

Apple tarafından Eylül ayında tanıtılması beklenilen iPhone 16 Pro akıllı telefon modellerinin iki yeni titanyum kaplama renk seçeneği ile birlikte geleceği ileri sürüldü. İddialar doğru ise bu renkler Uzay Siyahı ve Gül olarak karşımıza çıkabilir.

ShrimpApplePro, X‘te iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max için olası renk seçeneklerini ayrıntılarıyla anlatan bir Weibo gönderisi paylaştı ve hesabın daha önce iPhone 14 Pro’nun mor rengini doğru bir şekilde tahmin ettiğini belirtti.

Weibo gönderisi, Apple’ın şu anda iPhone 15 Pro serisinde mevcut olan Mavi Titanyum renk seçeneğini kaldırabileceğini ve Doğal Titanyum renk seçeneğinin daha gri bir tona sahip olacağını iddia ediyor. Bu arada Uzay Siyahı iPhone 14 Pro’dakine benzer, Beyaz Titanyum ise gümüş beyaz rengine benzeyecek.

Apple, geçtiğimiz yıl iPhone 15 Pro serisinde paslanmaz çelikten titanyuma geçiş yapmıştı. Pro modelleri için mevcut renk seçenekleri arasında Siyah Titanyum, Beyaz Titanyum, Mavi Titanyum ve Doğal Titanyum yer alıyor. Pro modelleri önceki iPhone nesillerinde bulunan altın renk seçeneğiyle gelmediğinden Rose renk seçeneğinin bunu tamamlaması bekleniyor.