Anasayfa Haber Dragon’s Dogma 2 Satışları 2.5 Milyonu Geçti

Dragon’s Dogma 2 Satışları 2.5 Milyonu Geçti

Dragon’s Dogma 2 2.5 Milyon

Yayıncı Capcom tarafından yatırımcı sayfasında resmi bir basın bülteni aracılığıyla yapılan duyuruya göre, dünya çapındaki Dragon’s Dogma 2 satışları PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarında 2,5 milyon adet barajını aşmış durumda.

Dragon’s Dogma 2 satışlarının 2,5 milyon adedi aşmasıyla serinin toplam satışları tüm platformlarda 10 milyon adedi geçti. Capcom, uzun süredir beklenen devam oyununu geçtiğimiz ay 22 Mart tarihinde yayınladı. Bu, oyunun iki haftadan kısa bir sürede 2,5 milyon adet satmayı başardığı anlamına geliyor.

Basın bülteninde “Capcom Co., Ltd. (Capcom) bugün Dragon’s Dogma 2’nin dünya çapındaki satışlarının 2,5 milyon adedi aştı. Dragon’s Dogma serisi, oyuncuların kılıçlar ve sihirle dolu geniş bir açık dünyada maceraya atıldığı fantastik bir ortamda aksiyon oyunlarından oluşuyor. 2012 yılında ilk oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana seri, “piyon” gibi oynanış özellikleriyle dünya çapında övgü topladı. Eylemleri kendi başlarına gerçekleştirebilen macera arkadaşları, serinin kümülatif olarak 10 milyon adedi aşmasına öncülük ediyor.” deniyor.

Oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana mod geliştiriciler, PC oyuncuları için dayanıklılık modları, kamera modları, ışın izleme modları ve çok daha fazlasını içeren ilginç modlar yayınlamak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Geçtiğimiz hafta Capcom, oyun için DLSS kalitesini iyileştiren, hataları düzelten ve daha fazlasını içeren bir başlık güncellemesi yayınladı.