Anasayfa Haber Redmi Turbo 3 Görüntüleri Sızdırıldı

Redmi Turbo 3 Görüntüleri Sızdırıldı

Redmi Turbo 3 Görüntüleri Sızdırıldı
Redmi Turbo 3

Redmi, Çin’de Turbo isimli Note ile K serisi cihazların arasında konumlandırılan yeni bir seriyi piyasaya sürecek. Serideki ilk telefonun Redmi Turbo 3 olması bekleniyor. Bu seride amiral gemisi performansında telefonlar üretmeyi planlıyorlar. Yakın zamanda telefonun görüntüsü sızdırıldı ve bize tasarımına kısa bir göz atma fırsatı verdi. Ek olarak telefonun nasıl görünebileceğine dair fikir veren iki spekülatif görsel mevcut.

Redmi Turbo 3, Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliğine sahip 200 MP ana kameranın yönlendirdiği üç kamera sensörlü ilginç bir arka tasarıma sahip olacak. Merkezde makro kamera olması beklenen sensörlerden birini de görebiliyoruz.

Weibo’da dolaşan söylentilere dayanarak Redmi Turbo 3’ün Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alması bekleniyor. Telefon ayrıca 16 GB RAM’e ve 512 GB’lık geniş bir depolama kapasitesine sahip olabilir. Telefonun HyperOS kullanıcı arayüzüyle Android 14’te çalışması muhtemel. Bataryasının 5.500 mAh olduğu ve ek olarak 90W hızlı şarjı da desteklediği söyleniyor.

Redmi Turbo 3’ün 1220p çözünürlükte 6,67 inç OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Bu yüksek çözünürlüklü ekranın 120Hz yenileme hızıyla birleşerek akıcı ve canlı görseller elde edileceği belirtiliyor. Bu ayrıntıların Weibo’daki söylentilere dayandığını ve Redmi tarafından resmi olarak onaylanmadığını belirtmekte fayda var.