Anasayfa Haber God of War Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulabilir

God of War Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulabilir

God of War Ragnarök PC'ye gelebilir.

Yeni bir rapora göre, Sony’nin PlayStation oyunlarını bilgisayara getirme konusundaki yaklaşımı devam ediyor. Spider-Man ve The Last of Us’ın PC’ye geldiği göz önünde bulundurulduğunda, Ragnarök’ün de gelebilme ihtimali bir hayli yüksek görünüyor.

Yayınlanan bu rapor, daha önce de yaklaşan PlayStation sürümleri hakkında birçok doğru bilgi veren Billbil-kun’dan geliyor. Sızıntı yapan kişiye göre God of War Ragnarök’ün PC duyurusu, bu ayın sonunda yapılabilir.

Ayrıca Mayıs ayında yeni bir PlayStation Showcase etkinliği de düzenlenebilir. Bilgisayara gelen daha önceki PlayStation oyunlarına bakılacak olursa, Sony yayınlayacağı bir blog yazısıyla tarih bilgisi verebilir. Ancak şirket henüz resmi bir tarih açıklaması yapmadı.

Bilindiği üzere Ragnarök, geçtiğimiz yılın Aralık ayında büyük ve ücretsiz bir DLC paketine kavuştu. Yeni gelen bu Valhalla DLC paketi, oyuncuların geçici ve kalıcı yükseltmeler kazanırken, çeşitli düşman katmanlarında savaşmalarına olanak tanıyan Roguelike modunu içeriyor.

Sony, Helldivers 2 gibi AAA oyunları PC platformuna getirmeden önce genellikle 1 yıldan kadar bekliyor. Bunun asıl sebeplerinden biri de oyunun PlayStation platformunda belirli bir satış rakamına ulaşmasını hedeflemeleri. God of War Ragnarök’ün ilk olarak 9 Kasım 2022’de PlayStation 4 ve 5’te piyasaya sürüldüğü göz önünde bulundurulduğunda, PC platformuna gelebilecek en iyi aday gibi görünüyor.

Bütün bunların şu anda sadece bir söylentiden ibaret olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Gof of War Ragnarök her ne kadar PC platformuna gelebilecek en iyi aday gibi görünse de, Sony’nin bu konudaki resmi planları henüz bilinmiyor.