Anasayfa Haber Google Pixel 9 ve Pixel 9 Pro XL Fotoğrafları Sızdırıldı

Google Pixel 9 ve Pixel 9 Pro XL Fotoğrafları Sızdırıldı

Google Pixel 9 ve Pixel 9 Pro XL Fotoğrafları Sızdırıldı
Google Pixel 9 Serisi

Pixel 9’un 6.1 inçlik modeli Nisan ayında sızdırıldıktan sonra Pixel 9 ve Pixel 9 Pro XL görüntüleri yeni bir sızıntıyla ortaya çıktı. Yukarıdaki kapak resminde isimleri henüz doğrulanmamış olsa da Pixel 9, 9 Pro ve 9 Pro XL’i yan yana görebilirsiniz.

Rozetked tarafından paylaşılan görüntülerde Pixel 9 Pro XL (kod adı “Komodo”), 16 GB RAM (9 Pro gibi), 128 GB depolama alanı ve 6.73 inçlik bir ekranla geldiğini görüyoruz. Bu donanım özellikleri AIDA64 uygulamasından alındı. Kamera tarafında Pixel 9 Pro ve Pro XL’deki üç lensin de 0.5x, 1x ve 5x zoom ile 50MP çözünürlükte olduğu söyleniyor.

Bunun yanında 12 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip Pixel 9 (Tokay) var. Çift kamerasıyla 0.5x ve 1x zoom sunuyor. Pixel 9 ve 9 Pro’nun boyut olarak aynı olduğu söyleniyor ancak 6.24 inçlik ekranlı giriş modeli, 6.34 inçlik Pro’dan daha büyük çerçevelere sahip. Her üç cihazda da 120Hz yenileme hızı bulunuyor.

Serideki her üç telefonun da Tensor G4 çipinden güç alacağını söylemiş olalım. İki Pro telefonda Ultra Geniş Bant (UWB) bulunuyor. Ayrıca mat bir arka yüze ve parlak bir çerçeveye sahip. Buna karşılık Pixel 9’un camsı bir arka yüzü ama mat çerçeveleri var ve bu da farklı bir görünüm yaratıyor. Bu tasarım tercihi Pixel 7 serisini anımsatıyor diyebiliriz.