Anasayfa Haber Netflix, Windows 10/11’deki Masaüstü Uygulamasından Video İndirme Özelliğini Kaldırıyor

Netflix, Windows 10/11’deki Masaüstü Uygulamasından Video İndirme Özelliğini Kaldırıyor

Netflix yakın bir tarihte Windows uygulamasında büyük değişiklikler yapıyor. Bu güncellemelerden en önemlisi de video indirme özelliğinin kaldırılıyor olması.

Birkaç Reddit kullanıcısı, geçtiğimiz haftalarda Netflix’in masaüstü uygulamasında yakın zamanda uygulamaya gelecek güncellemeyle ilgili bildirim aldıklarını paylaştı. En büyük değişiklik ise güncellemeden sonra kullanıcıların artık Netflix’in film ve TV şovlarını çevrimdışı izlemek için bilgisayarlarına indiremeyecek olması.

Bu değişiklik, Netflix’in Windows için mevcut destek sayfası tarafından da onaylandı. Ayrıca yeni güncelleme canlı etkinlikleri izleme desteği, artırılmış yayın kalitesi, reklam destekli planlarla uyumluluk ve buna benzer bazı özellikler ekleyecek.

Netflix yeni Windows deneyim bildirimi.

Özellikle sürekli seyahat eden ve çevrimdışı olduğunda da Netflix üzerinden içerik izleyen kişiler, bu güncellemeden sonra daha sonrasında izlemek için içerik indiremeyecekler.

Netflix’ten bu güncellemenin Windows uygulaması için ne zaman yayınlanmaya başlayacağına dair resmi bir açıklama gelmedi. Yeni sürüm yayınlanmaya başlandığında bu konuyla ilgili yeni bir haber paylaşıyor olacağız.