Anasayfa Haber Xbox Oyuncular İçin Yeni Bir İndirme Öncesi Güncelleme Özelliğini Test Ediyor

Xbox Oyuncular İçin Yeni Bir İndirme Öncesi Güncelleme Özelliğini Test Ediyor

Xbox ön indirme.

Xbox konsollarında herhangi bir oyun için yaptığınız bir güncelleme, genellikle son kullanıcı için hazırlanmış güncelleme dosyası oluyor. Ancak Microsoft yeni bir özellikle beraber, bazı Insider kullanıcılarının güncellemeler genel kullanıma sunulmadan önce deneyebilmelerine olanak tanıyor.

Şirket, Insider destek sayfasındaki bir gönderisinde, Xbox Insider programının Alpha Skip-Ahead halkasındaki üyelerinin, Microsoft’un Update Pre-Download adını verdiği bir özelliği içeren yeni bir güncellemeyi alabilecekleri belirtiliyor. Şirketin konu ile ilgili açıklamaları şu yönde:

“Güncelleme ön indirme desteğini etkinleştiren oyunlar, güncellemelerin yayınlanması planlanmadan günler önce indirilmesine izin verir, böylece güncelleme yayınlandığında hemen oynamaya başlayabilirsiniz!

Oyunlar ve Uygulamalar > Yönet > Güncellemeler’i Kontrol Et seçeneği ile bu özellikten yararlanmaya başlayabilirsiniz.”

Değişiklik günlüğünde ayrıca Güncelleme Ön İndirme özelliğini destekleyen ilk Xbox oyununun Rare’in Sea of Thieves’in Insider sürümü olduğu belirtiliyor.

Şu anlık sadece Xbox Insider programının Alpha Skip-Ahead üyeleri Güncelleme Ön İndirme özelliğini deneyebiliyor. Bu yeni özellik tüm Xbox konsol sahiplerine sunulmadan önce muhtemelen önce Insider üyelerini kullanımına sunulacaktır.

Microsoft bu yeni özelliğin tüm kullanıcılar için ne zaman kullanıma sunulacağını henüz açıklamadı. Ancak bir Xbox konsol sahibi ve Alpha Skip-Ahead üyeleri arasında yer alıyorsanız bu özelliği hemen deneyimleyebilirsiniz.