Anasayfa Haber Vivo Pad 3 Özellikleri Sızdırıldı

Vivo Pad 3 Özellikleri Sızdırıldı

Vivo Pad 3 Özellikleri Sızdırıldı
Vivo Pad 3 Pro

Vivo, bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü Pad 3 Pro tabletin daha uygun fiyatlı kardeşi Pad 3 üzerinde çalışıyor. Cihazla ilgili resmi detaylar henüz sınırlı olsa da sızıntı uzmanı Digital Chat Station, Pad 3’ün özelliklerini ortaya çıkardı.

Pad 3’ün 2800 x 1968 piksel çözünürlüğe sahip devasa 12.1 inçlik LCD ekrana sahip olması bekleniyor. Dikkat çekici bir şekilde ekran 144Hz yenileme hızı sunuyor ve bu da oyuncular veya akıcı bir kullanıcı deneyimine öncelik verenler için cazip olabilir.

Tablete Snapdragon 8s Gen 3 işlemci güç veriyor. Qualcomm’un en yeni alt amiral gemisi çipi olduğu için günlük işlerinizi ve oyunları rahatlıkla halledebilirsiniz. 10000 mAh’lik büyük bir batarya ile desteklenen Vivo Pad 3, tek bir şarjla uzun süre dayanıklılık sağlayacak gibi görünüyor.

Fotoğraf ve videolar için temel bir kamera kurulumuyla donatılacak olan Vivo Pad 3’ün ön taraftaki selfie lensi 5 megapiksel iken, arkada 8 megapiksel ana kamera bulunacak. Tabletin güvenliği 2D yüz tanıma çözümü ile sağlanacak. Sızıntıda ayrıca en az 12GB RAM ve 512GB depolama alanına sahip bir yapılandırmadan bahsediliyor.

Vivo Pad 3’ün bazı pazarlarda iQOO Pad 2 olarak yeniden markalanabileceğine dair söylentiler de var. Hatta sızıntının kaynağı bile “Pad 3 / Pad 2” ifadesini kullanıyor. Bu söylentilerin Çin’in 3C sertifika platformunda her iki cihaz için de bulunan benzer model numaralarıyla daha da desteklendiğini belirtmiş olalım.