Anasayfa Haber MultiVersus Çıkış Fragmanı Yeni Karakterleri Gösteriyor

MultiVersus Çıkış Fragmanı Yeni Karakterleri Gösteriyor

MultiVersus Çıkış Fragmanı

Sonunda 28 Mayıs itibarıyla tekrar piyasaya sürülecek olan MultiVersus için bir çıkış fragmanı yayınlandı. Fragman sayesinde geliştirici Player First Games ve yayıncı Warner Bros. Games imzası taşıyan oynaması ücretsiz dövüş oyununda yer alacak iki oynanabilir karakteri daha öğrenmiş oluyoruz.

Oyundaki karakterden biri 13. Cuma film serisinin film serisinin hokey maskesi takan seri katil, Jason’ken diğeri ise The Matrix film serisinin baş düşmanı olan şeytani yapay zeka Ajan Smith olacak. İki karakter; Batman, Superman, Wonder Woman, Joker, The Iron Giant, Bugs Bunny ve çok daha fazlasını içeren oyunun dövüşçü kadrosuna dahil olacak.

Geliştirme ekibi, son birkaç haftadır oyunun resmi web sitesini MultiVersus’un yeni sürümü hakkında daha fazla bilgi sağlayacak şekilde güncelliyor. Herkesin ilgisini çekmesi gereken yeni bir özellik de oyuna çevrimiçi PvP modlarının yanı sıra bir PvE bölümü ekleyen Rifts Modu olacak. Rifts Modu, çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla co-op modu olarak da oynanabilecek ve maçlar sonrasında verilecek ödülleri herkes paylaşabilecek.

MultiVersus PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X ve PC için çıkış yapacak.