Anasayfa Haber AirPods Max Rakibi Sonos Ace Tanıtıldı

AirPods Max Rakibi Sonos Ace Tanıtıldı

Sonos Ace Özellikleri

Sonos, kulak üstü kulaklık pazarına Sonos Ace kulaklıkları ile adım attı. Apple ürünleriyle sunduğu kablosuz ev hoparlörü çözümleri ve ekosistemiyle tanınan Sonos, aynı değeri, kaliteyi ve kullanım kolaylığını Apple AirPods Max rakibi yeni üst seviye Ace kulaklıklarına da getirmeyi hedefliyor.

Sonos Ace Özellikleri

Apple AirPods Max ile karşılaştırıldığında Sonos Ace daha hafif bir yapıya sahip ve kafanın yan tarafına çok fazla baskı uygulamıyor. Sonos kulak kapaklarını vegan deriye sarılmış yumuşak, hafızalı köpükten tasarladığını belirtiyor. Kaplar, saçlara takılmadan kulakların etrafında bir yalıtım oluşturacak şekilde tasarlanmış.

Kap malzemesi AirPods Max’in alüminyumu kadar kaliteli görünmüyor ve Sonos Ace, Apple’ın versiyonuna kıyasla daha geleneksel bir kafa bandına sahip. Ace’in sağ tarafında ince bir logo ve bir dizi düğme var. Ana düğme ses seviyesini değiştirmek ve müzik çalmayı kontrol etmek için kullanılabilirken altındaki düğme Aktif Gürültü Önleme (ANC) ve Farkındalık Modu arasında geçiş yapıyor. ANC ortam sesini bastırırken Farkındalık Modu çevreden gelen seslerin iletilmesine olanak tanıyor.

Ace, Dolby Atmos desteği ve Bluetooth veya USB-C üzerinden kayıpsız ses sunarken uzamsal ses ile ses yeteneğine de sahip. Daha iyi çevresel ses için kullanıcının etrafındaki alanı haritalandıran TrueCinema ise bu yılın sonlarında hayata geçirilecek. Üründe ayrıca sekiz ışın oluşturucu mikrofonla birlikte özel olarak tasarlanmış iki adet 40 mm sürücü mevcut. Ace tabii ki diğer Sonos ürünleriyle de uyum içinde çalışabiliyor.

Ace kulaklıkların katlanmadığını belirtelim. Taşıma içinse bir seyahat çantası sunuluyor. Sonos, kulaklıkların ANC ile 30 saatlik dinleme süresi sağlayabildiğini ifade ediyor. Bu da AirPods Max’in 10 saat üzerinde bir dinleme süresi anlamına geliyor. 3 dakikalık şarj ile 3 saatlik pil ömrü sağlanabiliyor.

Sonos Ace Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Sonos Ace kulaklıklar 449 dolar fiyat etiketi taşıyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan ürün 5 Haziran’da piyasaya sürülecek.