Anasayfa Haber Bülten ASUS, TUF Gaming ve ASUS Dual AMD Radeon RX 7900 GRE Ekran...

ASUS, TUF Gaming ve ASUS Dual AMD Radeon RX 7900 GRE Ekran Kartlarını Duyurdu

ASUS TUF Gaming RX 7900 GRE

ASUS bugün, üst düzey oyun performansı için geliştirilen TUF Gaming AMD Radeon™ RX 7900 GRE ve ASUS Dual AMD Radeon RX 7900 GRE ekran kartlarını duyurdu.

Sistemi TUF Gaming AMD Radeon RX 7900 GRE ekran kartıyla tamamlayın

Maksimum soğutma ve sessiz çalışma arayanlar TUF Gaming AMD Radeon RX 7900 GRE ekran kartında aradıklarını bulacak. 5120 akış işlemcisine sahip bu model 2052 MHz saat hızıyla (hız aşırtma modunda 2391 MHz) en son oyunlarda mükemmel performans sunuyor. 256 bit veri yoluna sahip 16 GB GDDR6 VRAM ise yüksek çözünürlüklerde çok daha ayrıntılı dokularla üst seviye grafiklerin tadını çıkarma fırsatı veriyor.

TUF Gaming tasarımının en güçlü yanı soğutma. Geniş soğutma bloğuna ve havalandırmalı arka plakaya sahip 2,96 yuvalık tamamen metal tasarım ısının kartın arka kısmından uzaklaştırılmasını sağlıyor. Üç adet 11 kanatlı Eksen Teknolojili fan kullanım sırasında yoğun hava akışı ve yüksek statik basınç sağlıyor. Bu fanlar kart az yük altındayken tamamen kapanarak kullanıcılara tamamen sessiz bir deneyim yaşatıyor. Karttaki Dual BIOS anahtarı, kullanıcılara kendi tercihlerine göre performans ve sessizlik odaklı modlar arasında seçim yapma olanağı veriyor.

ASUS TUF Gaming RX 7900 GRE

TUF Gaming AMD Radeon RX 7900 GRE ekran kartı iki adet 8 pimli güç bağlantısından güç alıyor. Böylece kullanıcıların uyumlu güç kaynağı seçenekleri artıyor. Örneğin, 750 W gücünde modellerden başlayan TUF Gaming Gold serisi, bu kart için harika seçenekler barındırıyor. Aura Sync uyumlu yerleşik RGB hatlara sahip olan kartın aydınlatma sistemini sistemin geri kalanıyla uyumlu hale getirmek de mümkün.

ASUS Dual AMD Radeon RX 7900 GRE ekran kartıyla küçük boyutta büyük performans

Fiyat performans ve hacim performans oranı mükemmel bir kart arayan kullanıcılar ASUS Dual AMD Radeon RX 7900 GRE modelinden ötesinde bakmaya ihtiyaç duymayacak. Üst seviye AMD Radeon ekran teknolojisini iki fanlı bir kartta sunan bu model, tasarımı sayesinde birçok farklı kasaya uyum sağlayabiliyor. İster küçük bir mini-ITX sistem ister daha standart kule tipi bir sistem için olsun ASUS Dual AMD Radeon RX 7900 GRE ekran kartı, büyük kardeşiyle aynı GPU’yu, 5120 adetle aynı sayıda akış işlemcisini ve 16 GB VRAM’i sunuyor.

ASUS Dual Gaming RX 7900 GRE

2013 MHz (veya hız aşırtma modunda 2366 MHz) saat hızıyla bu kart her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazır. İki adet Eksen Teknolojili fan ise yoğun oyun maratonlarında kartı serin tutarken düşük yük altında da sessizlik sağlıyor. Dual BIOS anahtarı sayesinde kullanıcılar kendi özel ihtiyaçlarına bağlı olarak performansa veya gürültü seviyesine öncelik verebiliyor. Oyuncular bu ekran kartını, nostaljiyi ve geleceği harmanlayan tasarımıyla görsel açıdan benzer olan güvenilir ve stabil ASUS Prime Gold serisi güç kaynaklarıyla birlikte kullanabilir.