Anasayfa Haber macOS için Little Snitch 6 Çıktı

macOS için Little Snitch 6 Çıktı

Little Snitch 6

Objective Development tarafından geliştirilen macOS için popüler güvenlik duvarı ve ağ izleme aracı Little Snitch 6 duyuruldu. Little Snitch ağ izleyicisi, Mac’inizin internette nereye bağlandığını gösteriyor ve neye izin vermek veya neyi reddetmek istediğinize siz karar verebiliyorsunuz.

Little Snitch 6 Yenilikleri

Yeni temel özellikler arasında DNS şifreleme, engellenenler listelerine daha kolay erişim, yeniden tasarlanmış etkileşimli trafik şeması, menü çubuğunda yeni bir Kontrol Merkezi, bağlantı listesinde yeni hiyerarşik gruplama seçenekleri, yeni sesli bildirimler ve elden geçirilmiş bir kullanıcı arayüzü yer alıyor.

Little Snitch 6, macOS Sonoma desteği sunuyor ve uygulama Objective Development web sitesinden lisans başına 59 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Mevcut kullanıcılar ise 39 dolardan başlayan indirimli fiyatla yükseltme yapabilecek.

Bu arada 1 Ocak 2024’ten sonra satın alınan lisanslar, Little Snitch 6 için hiçbir ek ücret olmaksızın geçerli olacak. Ayrıca oturum başına 3 saat boyunca tam işlevsellik sunan ve istenildiği sıklıkta yeniden etkinleştirilebilen ücretsiz bir demo modu da sunulduğunu da belirtelim.