Anasayfa Haber Farming Simulator 22, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Farming Simulator 22, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Farming Simulator 22 ücretsiz

Epic Games Store, ülkemizde yasaklı olan Dragon Age Inquisition – Game of the Year’ın ardından ücretsiz gizemli oyunu olarak bu hafta Farming Simulator 22’yi veriyor.

GIANTS Software tarafından geliştirilen Farming Simulator 22, 23. sürüm sadece mobil cihazlara ve Nintendo Switch için özel olduğundan, simülasyon hayranlarının seriden alabileceği en yeni oyun. Oyun, mahsul yetiştirmek ve hasat etmekten üretim yönetimine ve hayvanlarla ilgilenmeye kadar her şeyin yanı sıra çok daha fazlasının derin oynanış unsurlarının olduğu çiftçilik etrafında dönüyor. 2022 sürümü, oyuncular için yepyeni mahsuller olarak üzüm, zeytin ve sorgumun yanı sıra dönüşümlü sezonlar, mahsuller için üretim zincirleri ve hayvancılık otomasyonu gibi yeni özellikler getiriyor.

Geliştirici oyunu şu şekilde tanımlıyor: “Günümüz çiftçilerinden biri ol ve Amerika ve Avrupa’daki üç farklı ortamda çiftliğini inşa ederken yaratıcı çözümler kullan. Farming Simulator 22 tarıma, hayvancılığa ve ormancılığa odaklanan envaiçeşit çiftçilik operasyonu sunarken şimdi de mevsim döngülerinin olduğu heyecanlı bir eklemeyle sizlerle!”

Farming Simulator 22’yi 30 Mayıs Perşembe saat 18:00’a kadar Epic Games Store’dan hiçbir ücret ödemeden edinebilirsiniz. Bakalım gelecek haftanın gizemli oyunu hangisi olacak?