Anasayfa Haber Starfield: Shattered Space Fragmanı Yayınlandı

Starfield: Shattered Space Fragmanı Yayınlandı

Starfield: Shattered Space Fragmanı

Xbox Games Showcase’de Bethesda Game Studios’un uzay tabanlı RPG genişletme paketi Starfield: Shattered Space için ilk bilgiler ve bir fragman paylaşıldı.

Bethesda’nın açıklaması şöyle: “Va’Ruun Hanesi’nin gizli ana dünyasındaki Dazra şehrinde gizemli bir güç harekete geçiyor. Bu yepyeni macerada korkutucu bir kozmik tehdidi araştırın, yeni bir gezegeni keşfedin ve benzersiz silahlar, uzay kıyafetleri ve ekipmanlar bulun.”

Genişletme paketinin PC ve Xbox platformları için 2024 sonundan önce çıkması dışında henüz net bir çıkış tarihi mevcut değil. Bethesda, temel oyunu ve Shattered Space genişletmesini içeren yeni bir Starfield Premium Digital Edition’ın yanı sıra dijital film müziği, dijital çizim kitabı, 1.000 Creation kredisi ve Constellation dış görünüş paketi gibi ekstraları piyasaya sürmeyi planlıyor.

Bu arada Bethesda, Starfield için bu gecenin ilerleyen saatlerinde, oyuncuların kontrol edebileceği yeni konumlar ve ekipmanların yanı sıra üstlenecek yeni ödüller içeren yeni bir güncelleme yayınlayacak. Güncelleme hem Bethesda ekip üyeleri hem de bir dizi topluluk mod yaratıcısı tarafından oluşturulan farklı modları da içerecek.