Anasayfa Haber Samsung Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Samsung Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Samsung Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro Tanıtıldı, İşte Özellikleri
Samsung Galaxy Buds 3 Pro

Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni nesil kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro’yu duyurdu. “Bıçak” olarak adlandırılan yeni tasarımı, gelişmiş yapay zeka özellikleri ve etkileyici ses performansıyla dikkat çeken Buds 3 serisi, müzik ve çağrı deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Galaxy Buds 3 Pro, 6.1 mm planar tweeter ve 10.5 mm dinamik sürücü ile donatılmış çift yönlü hoparlör sistemi ve çift amfisiyle zengin ve detaylı bir ses deneyimi sunuyor. Güncellenen SSC codec ise daha yüksek örnekleme hızını destekleyerek ses kalitesini daha da iyileştiriyor.

Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ile çevredeki istenmeyen gürültüleri etkili bir şekilde bastıran Buds 3 Pro, aynı zamanda etrafınızda olup bitenleri duymanızı sağlayan özellikler de sunuyor. Siren Algılama ve Ses Algılama özellikleriyle çevrenizi sürekli izleyen kulaklıklar, siren veya birinin seslenmesi gibi durumlarda otomatik olarak ortam sesini açıyor.

Ayrıca makine öğrenmesi modeliyle desteklenen Galaxy Buds 3 Pro, gürültülü ortamlarda bile telefon görüşmelerinde net bir ses iletimi sağlıyor. Super-Wideband özelliği sayesinde, normal Bluetooth kulaklıklara göre iki kat daha yüksek frekansta (16kHz) ses iletimi gerçekleştiriyor. Buds 3 Pro’nun Bıçak tasarımı, ışık şeridi ile tamamlanıyor. Kulaklık gövdesinin kenarında uzanan bu ışık şeridinin görünümünü Wearable uygulamasıyla özelleştirmek mümkün.

Galaxy Buds 3 ise daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak öne çıkıyor. 11mm dinamik sürücü sistemi, Uyarlanabilir ANC ve Uyarlanabilir EQ ile donatılan Buds 3, çevresel faktörlere uyum sağlayarak dengeli ve net bir ses deneyimi vaat ediyor. Açık tasarım yapısı ise, uzun süreli kullanımlarda daha konforlu bir deneyim sunuyor.

Yeniden tasarlanan şarj kutuları şeffaf bir üst kapağa sahip ve 515mAh pil kapasitesi sunuyor. Buds 3 Pro’nun kulaklıkları, 53mAh pil ile ANC açıkken 6 saate kadar, şarj kutusu ile birlikte ise toplam 26 saate kadar kullanım süresi sunuyor (ANC kapalıyken bu süre 7 saate/30 saate çıkıyor). Buds 3’ün kulaklıklarında ise 48 mAh pil bulunuyor ve ANC açıkken 5 saate, şarj kutusu ile birlikte ise toplam 24 saate kadar kullanım süresi vaat ediyor (ANC kapalıyken 6 saate/30 saate çıkıyor).

Hem Galaxy Buds 3 hem de Buds 3 Pro, Çevirmen modu gibi Galaxy AI özelliklerini destekliyor. Dinleme modunu kullanan Galaxy telefonunuz ve kulaklıklarınız yabancı bir dilde dinlediğiniz bir konferansı ana dilinize çevirerek anlamanıza yardımcı olabiliyor.

Samsung, her iki kulaklık modelinde de daha iyi ve daha rahat bir uyum sağlamak için özel bir tasarım kullandı. Bu sefer her iki Buds 3 modeli, IP57 su ve toz direnci ile geliyor (Buds2’de IPX2, Buds2 Pro’da ise IPX7 vardı). Buds 3 serisi, Samsung’un sürdürülebilirlik girişiminin bir parçası olarak, atık balıkçı ağlarından ve su varillerinden geri dönüştürülmüş plastikler kullanılarak üretiliyor.

Buds 3 serisi bugün ön siparişe açıldı ve 24 Temmuz’da satışa sunulacak. Gümüş ve Beyaz renk seçeneklerine sahip olan Galaxy Buds 3 Pro 250 dolar, Galaxy Buds 3 ise 180 dolardan satışa sunulacak.