Asus, geçtiğimiz kasım ayında tanıttığı ROG Phone 9 serisine Phone 9 FE modelini eklemeyi planlıyor. FE (Fan Edition) takısını Samsung amiral gemilerinden daha düşük fiyatlarla rekabetçi özelliklere sahip cihazlar çıkarmak için kullanıyor ve şimdi Asus da benzer bir strateji izleyecek gibi görünüyor.
91mobiles tarafından paylaşılan sertifikalarda “AL2401N” model kodunu ve FE ismini görüyoruz ancak başka herhangi bir teknik özellik mevcut değil. Bazı söylentiler ise ROG Phone 9 FE’nin Phone 8’in yeniden markalanmış bir versiyonu olabileceğini söylüyor.
Hatırlatmamız gerekirse Phone 8, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yongası ve 165 Hz yenileme hızına sahip 6.78 inçlik LTPO AMOLED ekranla geliyordu. Peki sizler Asus ROG Phone 9 FE modelinin ne zaman tanıtılmasını bekliyorsunuz?