Epic Games Store tarafından Two Point Hospital adlı oyun ücretsiz olarak dağıtılıyor. 999 TL değerindeki oyun, geçtiğimiz haftanın hediyeleri olan Deathloop ve Ogu and the Secret Forest’ın yerini almış durumda.
Two Point Studios’un geliştirdiği ve 2018 yılında yayınlanan bu hastane inşa etme ve yönetme oyunu, türe mizahi bir bakış açısı getiriyor ve 1997 yılından kalma klasik Theme Hospital’ın manevi halefi olarak konumlanıyor. Oyun, Jazz Hands ve Bed Face’ten Lycanthropy’ye kadar uzanan benzersiz ve tuhaf hastalıkları olan hastaları teşhis edip tedavi eden çeşitli odalar inşa etmenizi sağlıyor.
Oyunda hastane personeli de işe alınmalı ve morali yüksek tutmak için özel olanaklar ve maaş artışları ile ilgilenilmesi gerekiyor. Aynı zamanda, oyuncular hastanenin itibarını ve kârını iyi durumda tutmaya da dikkat etmeli. Her bir bölgedeki hastanenin oyunculara farklı hedefler ve üstesinden gelmeleri gereken engeller sunduğu, oynanabilecek birden fazla bölge mevcut. Bu, bedavaya verilen temel oyun, ancak oyunlarında daha fazla hastane bölgesi ve çılgın hastalıklar isteyenler için bol miktarda DLC de sunuluyor.
Two Point Hospital oyununu 19 Haziran Perşembe günü saat 18:00’e kadar kütüphanenize ücretsiz ekleyebilirsiniz. Sıradaki oyun ise The Operator olarak açıklandı.