Intel Monsters Reloaded 2025 başladı! - Technopat
Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster
Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net
  • Haber
  • Yapay Zeka
  • Tavsiyeler
  • Oyun
  • Video
  • Teknoloji
    • Mobil
    • Nasıl Yapılır
    • Yazılım
    • Elektronik Alışveriş Fırsatları
    • Pratik
    • Ev Teknolojileri
    • Makale
    • Güvenlik
    • Ekonomi
    • İnternet
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Sağlık
    • Yazıcı
    • Sosyal Medya
    • Otomobil
      • Elektrikli Otomobil
  • Sosyal
Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net
  • Haber
  • Yapay Zeka
  • Tavsiyeler
  • Oyun
  • Video
  • Teknoloji
    • Mobil
    • Nasıl Yapılır
    • Yazılım
    • Elektronik Alışveriş Fırsatları
    • Pratik
    • Ev Teknolojileri
    • Makale
    • Güvenlik
    • Ekonomi
    • İnternet
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Sağlık
    • Yazıcı
    • Sosyal Medya
    • Otomobil
      • Elektrikli Otomobil
  • Sosyal
Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster
Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net

Anasayfa - Haber - Gündem - Intel Monsters Reloaded 2025 başladı!

Intel Monsters Reloaded 2025 başladı!

23 Ekim 2025 - 12:57
- Gündem
Google Haberler'de Takip Et

Intel ve Monster Notebook iş birliğiyle düzenlenen Intel Monsters Reloaded 2025 turnuvasında kayıtlar hız kesmeden devam ediyor. Avrupa’nın en iddialı e-spor organizasyonlarından biri olarak gösterilen bu dev etkinlik, VALORANT ve Counter-Strike 2 mücadeleleriyle oyun dünyasının nabzını tutuyor. Türkiye, Almanya (DACH), Birleşik Krallık ve Avrupa genelinden binlerce oyuncunun katılımıyla büyük bir rekabete sahne olacak turnuvada toplam 50 bin dolarlık ödül havuzu bulunuyor.

Bu yılki organizasyonda ana sponsorlar arasında Crucial markası da yer alıyor. Turnuva boyunca oyuncular, hem büyük ödüller hem de uluslararası sahnede kendilerini kanıtlama şansı için mücadele edecek. VALORANT için ayrılan ödül 40 bin dolar, Counter-Strike 2 için ise 10 bin dolar olarak belirlendi.

VALORANT Türkiye açık elemeleri sona yaklaşırken 30 Ekim 2025’te Türkiye Kapalı Elemeleri başlayacak. Açık elemeleri başarıyla geçen takımlar, Türkiye Ligi’nden davetli ekiplerle karşılaşacak. Grup aşamasından çıkan dört takım, playoff karşılaşmalarında mücadele edecek ve galip gelen ekip, 22–23 Kasım tarihlerinde ESA Espor Arena’da düzenlenecek büyük finale adını yazdıracak. Bu aşamada Avrupa’nın önde gelen takımları da özel davetle EMEA finallerine katılacak. Büyük final, Twitch ve YouTube üzerinden canlı yayınlanacak.

Counter-Strike 2 ayağında ise açık elemeler üç bölgede çevrimiçi olarak sürüyor. 25 Ekim’e kadar en iyi takımlar belirlenecek ve ana etkinlikte karşı karşıya gelecek. CS2 büyük finali tamamen online formatta gerçekleştirilecek ve dünya genelinde canlı izlenebilecek. 10 bin dolarlık ödül havuzu, rekabetin dozunu artıracak.

Intel Monsters Reloaded, 2024’e kadar toplam 165 bin dolar ödül dağıtarak e-spor dünyasında kendine önemli bir yer edindi. 2025 turnuvası ise daha büyük katılımla, daha yüksek rekabetle ve genişleyen yapısıyla bu başarıyı ileri taşıyor. Etkinlik süresince monsternotebook.com.tr adresinde turnuvaya özel kampanyalar düzenlenecek ve Intel işlemcili Monster Notebook ürünleri oyunculara özel fırsatlarla sunulacak.

Turnuvaya katılmak isteyenler kayıt işlemlerini monsternotebook.com.tr adresi üzerinden gerçekleştirebiliyor. Finale kalan takımlar, hem sahnede hem de çevrimiçi platformlarda binlerce e-spor takipçisinin önünde mücadele edecek.

Etiketler: IntelMonster
PaylaşPaylaşTweetYollaPaylaş
Mert Can Aka

Mert Can Aka

1996 yılında Üsküdar’da doğan Mert Can Aka, sinema, bilim, teknoloji ve tarih alanlarına duyduğu ilgiyle şekillenen kariyerinde teknoloji editörlüğüne odaklandı. Öğrenmeyi ve bilgiyi aktarmayı merkeze alan Aka, farklı kurumlarda çeşitli görevler üstlendi. Bu süreçte MediaMarkt’ın MediaTrend Teknolojik Yaşam dergisini son sayısına kadar yöneterek dergicilik tarafında da deneyim kazandı. Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Programcılığı, Web Tasarım ve Kodlama ile birlikte Adalet ve İktisat alanlarında akademik geçmişe sahip olan Aka, bugün Technopat’ta Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapıyor. Otomotivden yapay zekaya, donanımdan ev teknolojilerine uzanan geniş bir yelpazede ürettiği on bini aşkın içerik yüz milyonlarca okura ulaştı.

Yorum Yap Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

RSS Technopat Sosyal

  • R5 5600 için 4000 TL 240mm sıvı soğutucu önerisi
  • 5.000 TL'ye kadar kablosuz kulaklık önerisi
  • Alienware AW2725DF vs ROG STRIX XG27AQDMES vs Samsung Odyssey OLED G6 G60SD
  • 1.000TL'ye kadar FIFA için kablosuz oyun kolu önerisi
  • BIOS'ta yanlış bir ayar sonrası görüntü gelmiyor
  • 15 bin TL civarı IPS/VA monitör önerii
  • Yurt dışından PS5 getirmek mantıklı mı?
  • RTX 5080 ekran kartı için hangi monitör alınmalı?
  • HP Smart Tab K515 yazdırdığı kağıda yazdırılanlar ele bulaşıyor
  • Yediğiniz en saçma spoiler neydi ve nasıl yediniz?

Technopat Video

Şu an oynayan

MacBook Neo kutu açılışı: İlk deneyimlerimiz

MacBook Neo kutu açılışı: İlk deneyimlerimiz

MacBook Neo kutu açılışı: İlk deneyimlerimiz

Haber
Oyuncuların gözü burada! Gamers Arena 9060 XT OEM paketi inceleme

Oyuncuların gözü burada! Gamers Arena 9060 XT OEM paketi inceleme

Haber
Haftanın teknoloji gündeminde öne çıkan başlıklar: T Raporu 13. bölüm yayınlandı

Haftanın teknoloji gündeminde öne çıkan başlıklar: T Raporu 13. bölüm yayınlandı

Haber

Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net!

Güncel teknoloji, internet, donanım, yazılım, oyun ve daha fazlası haber, makale ve videolar ile Technopat’ta sizlerle.

01010100 01100101 01100011 01101000 01101110 01101111 01110000 01100001 01110100

Kategoriler

  • Yapay Zeka
  • Ev Teknolojileri
  • Makale
  • Video

Sosyal Medya

Bağlantılar

  • Hakkında
  • Haber
  • Video
  • Sosyal
  • Çerez Politikası
© 2011-2025 Technopat. Tüm Hakları Saklıdır.

Hosting :

Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster
  • Giriş
  • Teknoloji Haberleri
  • Sosyal
  • Nasıl Yapılır
  • Yapay Zeka
  • Video
  • Tavsiyeler
  • İncelemeler
    • Video İncelemeler
  • Güvenlik
  • Oyun
  • Makale
    • Pratik
    • Yazar Köşeleri

© 2025 Technopat
Sorularınız için Technopat Sosyal