Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, GTA 5’in iPhone 17 Pro Max üzerinde çalıştırıldığını gösterdi. Paylaşımlarda bunun XeniOS üzerinden raw emulation ile gerçekleştirildiği bilgisi yer aldı.
XeniOS arayüzünde GTA 5 göründü
İlk paylaşımda mod geliştiricilerinin GTA 5’i iPhone 17 Pro Max üzerinde XeniOS kullanarak çalıştırdığı yazıldı. Paylaşımda kaynak olarak u/Thisisyouracc0un-t hesabına yer verildi.
Modders managed to run GTA 5 on iPhone 17 Pro Max using raw emulation on XeniOS.
— GTA 6 Countdown ⏳ (@GTAVI_Countdown) March 18, 2026
(via u/Thisisyouracc0un-t) pic.twitter.com/9Z1iincKEe
Konu daha sonra TechDroider tarafından da gündeme taşındı. Aynı şekilde GTA 5’in iPhone 17 Pro Max üzerinde çalıştığını yazdı ve iPhone’da PC oyunu emülasyonuna vurgu yaptı.
Paylaşılan görsellerde iPhone 17 Pro Max üzerinde açık olan XeniOS arayüzü net şekilde görülüyor. Ekranda JIT Enabled ifadesi yer alırken, Library bölümünde Grand Theft Auto V listeleniyor. Oyun kartında platform etiketi olarak Xbox 360, durum kısmında ise Untested ibaresi bulunuyor.
It’s OVER… Android https://t.co/cbXTYFX9g3 pic.twitter.com/vKlT6bAXsD
— TechDroider (@techdroider) March 19, 2026



