Steam İlkbahar İndirimleri başladı: 26 Mart’a kadar sürecek - Technopat
Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster
Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net
  • Haber
  • Yapay Zeka
  • Tavsiyeler
  • Oyun
  • Video
  • Teknoloji
    • Mobil
    • Nasıl Yapılır
    • Yazılım
    • Elektronik Alışveriş Fırsatları
    • Pratik
    • Ev Teknolojileri
    • Makale
    • Güvenlik
    • Ekonomi
    • İnternet
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Sağlık
    • Yazıcı
    • Sosyal Medya
    • Otomobil
      • Elektrikli Otomobil
  • Sosyal
Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net
  • Haber
  • Yapay Zeka
  • Tavsiyeler
  • Oyun
  • Video
  • Teknoloji
    • Mobil
    • Nasıl Yapılır
    • Yazılım
    • Elektronik Alışveriş Fırsatları
    • Pratik
    • Ev Teknolojileri
    • Makale
    • Güvenlik
    • Ekonomi
    • İnternet
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Sağlık
    • Yazıcı
    • Sosyal Medya
    • Otomobil
      • Elektrikli Otomobil
  • Sosyal
Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster
Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net

Anasayfa - Oyun - Steam İlkbahar İndirimleri başladı: 26 Mart’a kadar sürecek

Steam İlkbahar İndirimleri başladı: 26 Mart’a kadar sürecek

20 Mart 2026 - 17:00
- Haber, Oyun, Teknoloji
Google Haberler'de Takip Et

Steam’in yıl içinde en çok takip edilen kampanya dönemlerinden biri yeniden başladı. İlkbahar İndirimleri kapsamında yüzlerce oyunda farklı oranlarda fiyat düşüşü sunuluyor ve kampanya 26 Mart’a kadar devam ediyor.

Listede hem yeni dönem yapımları hem de uzun süredir popülerliğini koruyan oyunlar var. Cyberpunk 2077, The Witcher 3: Wild Hunt, Dead by Daylight, Diablo IV ve Ghost of Tsushima YÖNETMENİN SÜRÜMÜ gibi yapımlar öne çıkan örnekler arasında yer alıyor. Fiyatların dolar bazlı olması ise indirim oranı kadar son etiketi de önemli hale getiriyor.

10 Saniyede Özet

Steam İlkbahar İndirimleri başladı ve kampanya 26 Mart’a kadar sürecek.

Listede yüzlerce oyun farklı oranlarda indirime girdi.

Bazı yapımlarda indirim oranı yüzde 90 seviyesini de aşıyor.

Steam’de hangi oyunlar indirime girdi?

Steam’in mevsimsel indirim dönemleri PC oyuncuları için yılın en hareketli kampanya aralıklarından biri olmaya devam ediyor. İlkbahar İndirimleri’nde de benzer bir tablo var.

Steam İlkbahar İndirimleri

Sadece eski oyunlar değil, daha yeni yapımlar da listede kendine yer buluyor. Bu da kampanyayı yalnızca kütüphanesini tamamlamak isteyenler için değil, yeni oyun arayan kullanıcılar için de dikkat çekici hale getiriyor.

Öne çıkan fiyatlara bakıldığında Cyberpunk 2077’nin 44,99 dolar yerine 15.74 dolara, The Witcher 3: Wild Hunt’ın 29.99 dolar yerine 5.99 dolara ve Dead by Daylight’ın 14.99 dolar yerine 5.99 dolara düştüğü görülüyor. Clair Obscur: Expedition 33 ise 34.99 dolar yerine 27.99 dolardan satışta.

Daha güncel ve yüksek fiyatlı yapımlarda da dikkat çeken indirimler var. Ghost of Tsushima YÖNETMENİN SÜRÜMÜ 59.99 dolar yerine 35.99 dolara, Diablo IV 49.99 dolar yerine 29.99 dolara, Kingdom Come: Deliverance II ise 44.99 dolar yerine 22.49 dolara alınabiliyor.

Yüzde 90 ve üzeri indirim sunan oyunlar

Kampanyanın en dikkat çeken kısmı, çok yüksek oranlı indirimler sunan oyunlar. Tom Clancy’s The Division 2, 23.99 dolar yerine 2.39 dolara düşmüş durumda. Dying Light 18.00 dolar yerine 1.80 dolardan satılıyor. Chivalry 2’nin fiyatı 39.99 dolardan 3.99 dolara inerken, STAR WARS Jedi: Survivor da 69.99 dolar yerine 6.99 dolara kadar gerilemiş görünüyor.

Steam İlkbahar İndirimleri

Bu grupta en düşük etiketlerden biri Metro: Last Light Redux tarafında karşımıza çıkıyor. Oyun 14.99 dolarlık normal fiyatından 0.74 dolara inmiş durumda. Büyük Steam kampanyalarında bu tip sert indirimler sık görülüyor, ancak son karar çoğu zaman sadece yüzde oranına değil, toplam ödeme tutarına bakılarak veriliyor.

Popüler yapımlarda güncel fiyatlar

İndirim listesinde yalnızca çok sert düşüş yaşayan oyunlar yok. Daha ölçülü oranlarla öne çıkan yapımlar da var. Hades II, 14.99 dolar yerine 11.24 dolara inerken Baldur’s Gate 3, 34.99 dolar yerine 26.24 dolardan listeleniyor. ARC Raiders da 39.99 dolar yerine 31.99 dolarlık fiyatla kampanyada yer alıyor.

Aynı şekilde Valheim 13.19 dolar yerine 6.59 dolara, Forza Horizon 5 ise 32.78 dolar yerine 16.39 dolara düşmüş durumda. EA SPORTS FC 26’nın fiyatı da 69.99 dolardan 20.99 dolara gerilemiş görünüyor. Bu tablo kampanyanın yalnızca bağımsız yapımlar ya da yıllanmış oyunlarla sınırlı olmadığını açık biçimde gösteriyor.

Steam’de bu tür dönemsel kampanyalarda vitrinde görünen örneklerin dışında çok daha geniş bir liste bulunuyor. Bu yüzden oyuncular genelde yalnızca ana sayfadaki öne çıkan oyunlara değil, kendi istek listelerine ve tür tercihlerine göre daha geniş tarama yapmayı tercih ediyor. İlkbahar İndirimleri de tam olarak bu tip bir kampanya yapısı sunuyor.

Editör notu

Steam İlkbahar İndirimleri oyuncular için her yıl olduğu gibi yine kısa süreli bir fiyat fırsatı yaratıyor. Özellikle yüksek bütçeli yapımlar ile daha eski ama hala güçlü oyunların aynı kampanyada buluşması bu dönemleri daha dikkat çekici hale getiriyor.

Dolar bazlı fiyatlandırma nedeniyle indirim oranı tek başına belirleyici değil son fiyat etiketi de en az onun kadar önemli. 26 Mart’a kadar sürecek kampanya bu yüzden istek listesini güncelleyen kullanıcılar için doğrudan takip edilmesi gereken dönemlerden.

Etiketler: SteamSteam İlkbahar İndirimleri
PaylaşPaylaşTweetYollaPaylaş
Berkan

Berkan

Berkan Aslan, yazılım odaklı kariyerini bilişim ve bilgisayar teknolojileri alanındaki derin tecrübesiyle şekillendiren bir teknoloji editörüdür. Uzman yazılımcı kimliğiyle yazılım geliştirme, yapay zeka sistemleri ve bilgisayar teknolojileri üzerine uzun yıllara dayanan bir bilgi birikimine sahiptir. Aynı zamanda teknoloji haberciliği alanında da aktif olarak görev alan Aslan, geçmişte farklı ve önemli yayınlarda editoryal çalışmalarda bulundu.Technopat’ta Haber Editörü olarak görev yapan Aslan, yazılım, yapay zeka, bilgisayar, donanım ve otomobil teknolojileri başta olmak üzere geniş bir yelpazede hazırladığı içeriklerde, teknik bilgiyi güncel gelişmelerle birleştirerek okurlara aktarıyor. Dünyadan teknoloji gündemini yakından takip ederek uzmanlık alanlarına giren konularda analitik ve bilgi odaklı içerikler üretiyor.

Yorum Yap Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

RSS Technopat Sosyal

  • Doom oynamaya değer mi?
  • Call of Duty: Black Ops 7 38,49$ (1,759 TL)
  • Crimson Desert, 2 milyon kopya sattı
  • MSI GG GK110 alınır mı?
  • Samsung 990 Pro SSD boşta 70 dereceleri görüyor
  • High Power 750W PSU sistemde elektrik çarpıyor
  • R5 3600X'den, 5700X'e geçilir mi?
  • 6000TL bütçeye klavye ve fare önerisi
  • Uncharted 4 save dosyası nereye atılmalı?
  • Lenovo LOQ 15IRX10 5050-13450HX 16/512 vs GameGaraj Slayer X5T 5050 16/512

Technopat Video

Şu an oynayan

Yapay zekadan otomotive: T Raporu 14 bölüm yayında

Yapay zekadan otomotive: T Raporu 14 bölüm yayında

Yapay zekadan otomotive: T Raporu 14 bölüm yayında

Ekran Kartı
240 Hz OLED monitör ROG Strix OLED XG27AQDMGR inceleme

ASUS’tan 240 Hz OLED monitör: ROG Strix XG27AQDMGR inceleme

Haber
Gamer.Gen.TR RTX 5070 OEM paketi inceleme

Gamer.Gen.TR RTX 5070 OEM paketi inceleme

Ekran Kartı

Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net!

Güncel teknoloji, internet, donanım, yazılım, oyun ve daha fazlası haber, makale ve videolar ile Technopat’ta sizlerle.

01010100 01100101 01100011 01101000 01101110 01101111 01110000 01100001 01110100

Kategoriler

  • Yapay Zeka
  • Ev Teknolojileri
  • Makale
  • Video

Sosyal Medya

Bağlantılar

  • Hakkında
  • Haber
  • Video
  • Sosyal
  • Çerez Politikası
© 2011-2025 Technopat. Tüm Hakları Saklıdır.

Hosting :

Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster
  • Giriş
  • Teknoloji Haberleri
  • Sosyal
  • Nasıl Yapılır
  • Yapay Zeka
  • Video
  • Tavsiyeler
  • İncelemeler
    • Video İncelemeler
  • Güvenlik
  • Oyun
  • Makale
    • Pratik
    • Yazar Köşeleri

© 2025 Technopat
Sorularınız için Technopat Sosyal