Anasayfa Haber Tesla Kamyonun Fotosu Sızdırıldı

Tesla Kamyonun Fotosu Sızdırıldı

Tesla Semi Seri Üretim

Tesla’nın yeni kamyonuna ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf internete sızdı.

Elon Musk’ın şirketi Tesla, elektrikli otomobilleriyle otomotiv sektöründe değişime öncü oldu denebilir. Asırlık şirketler bile Tesla’nın gördüğü ilgiyle cesaretlenerek elektrikli otomobil projelerine hız verdiler.

Ancak şirketin planları daha fazlasını içeriyor. Yakında tamamen elektrikli yeni çekici kamyon modelini tanıtmaya hazırlanan Tesla, bu konuda hayli ağzı sıkı davranıyor. Ancak kısa süre önce Tesla’nın yeni kamyonuna ait olduğu iddia edilen bir foto sosyal medya üzerinde dolaşmaya başladı.

Kaliforniya eyaletinde bir dinlenme alanında çekildiği iddia edilen fotoda, dorsenin üzerinde bekleyen markası belli olmayan, sıra dışı bir kamyon görülüyor. Bu kamyonun çizgileri de daha önce Tesla’nın yayınladığı tanıtım görsellerindeki kamyon silüetine hayli uyuyor.

Tesla’nın kamyonuyla ilgili henüz çok fazla teknik bilgi mevcut değil. Kamyonun otonom sürüş kabiliyetine sahip olacağı ve tek şarjla 500 kilometre menzile sahip olacağı söyleniyor. Tüm detaylar yakında resmi tanıtım yapılınca ortaya çıkacak.