Anasayfa Haber Fallout 76 Oynarken Üs Kurmak Önemli Olacak

Fallout 76 Oynarken Üs Kurmak Önemli Olacak

Bethesda, çıkışı yaklaşan Fallout 76 için crafting temalı yeni bir video yayınladı.

Fallout oyunları sadece atompunk tarzı bir evren sunmalarıyla değil, bu dünyayı kendine has ve biraz da karanlık bir espri anlayışıyla anlatmalarıyla da ünlüdür. Nitekim Fallout markasını Bethesda devraldığından beri çıkarılan tüm Fallout oyunlarının tanıtımında da bu tarz esprili videolar kullanılmıştır.

Bethesda bu tarzdaki tanıtım videolarından bir yenisini daha yayınladı. Yeni videoda eşya üretme ve üs kurmanın, Fallout 76 oyuncuları için ne kadar önemli olacağı esprili bir şekilde anlatılıyor.

Fallout 76 bildiğiniz üzere, bir zamanlar Batı Virginia eyaletini oluşturan bölgede geçecek ve multiplayer odaklı olacak. Oyunun yüzölçümü Fallout 4’ün yaklaşık 4 katı, bu da keşfedecek ve yağmalayacak çok şey olacak demektir.

Oyunda kaynak toplamak ve bunları kullanarak üs kurup, ihtiyacınız olan eşyaları üretmek önemli bir yer tutacak. Tabii bu üsleri vahşi hayvanlara, diğer oyunculara ve nükleer bombalara karşı da savunmanız gerekecek.

Buradaki üretim mekanikleri büyük ölçüde Fallout 4 ile benzerlik gösteriyor. Ancak oyuncuya esneklik sağlanması için üs bölgeleri önceden belirlenmemiş. Yanınızda taşıyabileceğiniz C.A.M.P. adlı cihaz sayesinde, haritadaki herhangi bir yere üs kurmak mümkün olacak gibi görünüyor.

Şüphesiz yer seçiminde sınırlandırmalar olacaktır. Ancak gerektiğinde üssünüzü ya da ondan kalanları toplayıp taşımak mümkün olacak. Ayrıca Skyrim’de olduğu gibi madencilik yapmak da mümkün olacak. Yani sadece eski dünyanın hurdalarına mahkum olmayacaksınız.

Aşağıda son yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Onun altında ise daha önce yayınlanan ve oyun içi görüntüler de içeren daha eski bir video bulabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=173&v=4JQkjrIXDz8&has_verified=1