Anasayfa Haber Xiaomi Black Shark Helo Duyuruldu

Xiaomi Black Shark Helo Duyuruldu

Xiaomi, Black Shark serisine Helo adlı yeni bir model daha ekliyor.

Xiaomi’nin oyuncuları hedeflediği akıllı telefon serisi Black Shark, Helo modeliyle güncelleniyor. Çerçevesiz ekran veya çentik gibi kavramların önemsenmediği görülen telefon, nispeten klasik bir tasarıma sahip. Fakat arka ve yan taraflarda LED aydınlatmalar bulunuyor.

6 inçlik Full HD+ AMOLED ekrana sahip olan telefon, gücünü Snapdragon 845 işlemcisinden alıyor. 10 GB belleği bulunan telefona 256 GB kapasiteli UFS 2.1 hafıza yerleştirilmiş. Helo’nun bataryasının kapasitesi ise 4.000 mAh.

Telefonun ön kısmında stereo hoparlörler bulunuyor. Ön kamera 20, arka kamera ise 20 + 12 megapiksel çözünürlüğünde. Oyun esnasında konuşma yapılabilmesi için ek mikrofonu olan cihazda, arka plandaki uygulamaları sınırlandıran bir fiziksel tuş bulunuyor. Bu sayede telefon tamamen oyuna odaklanarak daha yüksek performans sergileyebiliyor.

Çift sim kart desteği bulunan telefonda, microSD kart yuvası kullanılmamış. Black Shark Helo’da 3,5 mm kulaklık girişi ise mevcut.

Helo’nun 3 farklı sürümü bulunuyor. 6 GB RAM – 128 GB hafıza seçeneği, 461 dolar fiyat etiketiyle satılacak. 8 GB RAM – 128 GB hafıza seçeneği ise 504 dolar olacak.

10 GB RAM – 256 GB hafıza seçeneğinin fiyatı ise henüz belli değil. Telefon çeşitli ülkelerde 30 Ekim’de piyasaya çıkacak. Türkiye’ye ne zaman ve hangi fiyatla geleceği ise henüz bilinmiyor.