Anasayfa Haber Bülten SteelSeries Arctis 1 Wireless Modeli Duyuruldu

SteelSeries Arctis 1 Wireless Modeli Duyuruldu

SteelSeries, Arctis ailesinin en yeni üyesi Arctis 1 Wireless’ı duyurdu. Arctis 1’in yeni ve inceltilmiş gövdesine sahip olan Wireless modeli; Nintendo Switch, PS4, PC ve mobil cihazlara destek veriyor.

Arctis 1 Wireless, küçük bir USB-C donanım kilidi sayesinde PS4, PC, Android ve Nintendo Switch’te düşük gecikmeli kablosuz kulaklık kullanımı sunuyor. 2.4GHz kablosuz teknolojisiyle mobil cihazlarda hareket halindeyken kullanılabiliyor.

ClearCast mikrofonu gürültü önleyici özelliğe sahip. Arctis 3, 5, 7 ve 9X’te de bulunan bu teknolojinin en önemli farkı ise, diğer modellerdeki gibi geri çekilebilir olmak değil, kullanıcının dilerse tamamen mikrofonu çıkarabiliyor olması. Sade ve şık tasarımıyla birlikte çıkarılabilen mikrofon özelliği sayesinde, oyuncular nerede olurlarsa olsunlar Arctis’in ödüllü performansının tadını çıkarabilecek.

Arctis 1 Wireless, Airweave kumaş kulak yastıklara ve çelik iskelete sahip. Ayrıca, Xbox oyun kumandaları veya diğer 3.5 mm bağlantı gerektiren diğer cihazlara bağlanmak için ek 3.5 mm kablo seçeneği de bulunuyor. Arctis 1 Wireless şu anda 99.99 dolara satılıyor. Ürünün ülkemizdeki satış fiyatı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.