Anasayfa Haber Hummer EV, Bilgi Eğlence Ekranı İçin Unreal Engine Kullanıyor

Hummer EV, Bilgi Eğlence Ekranı İçin Unreal Engine Kullanıyor

Hummer EV Unreal Engine Bilgi Eğlence Ekranı

Unreal Engine ilk kez Hummer EV ile araçlara giriş yapıyor.

Daha çok popüler oyunlarda kullanıldığını bildiğimiz Unreal Engine şimdi ise kendisine Hummer EV bilgi-eğlence ekranında yer bulmuş durumda. Epic Games tamamen elektrikli Hummer’ın dijital ekranında motoru kullanacak ilk araç olacağının altını çiziyor.

Video oyunu geliştiricisi, Unreal Engine’in bunları tasarlamak için gereken teknolojilere zaten sahip olması nedeniyle otomotiv endüstrisi için insan-makine arayüzleri (HMI) ile uzun zamandır ilgilendiklerini paylaşıyor. Bu nedenle, şirket bir insan-makine arayüzü girişimi başlatarak otomobil üreticilerinin bilgi-eğlence sistemleri için Unreal Engine’i temel olarak kullanmalarını kolaylaştırmaya adanmış bir ekip oluşturdu. Önümüzdeki aylarda ve 2021 boyunca Unreal Engine için HMI’ye özgü özellikler sunulacağı belirtiliyor. Bunun da büyük ihtimalle daha fazla otomobil üreticisi ile ortaklıklar kurmak için yapılacağını söyleyebiliriz.

Epic Games şu an için Hummer EV’de kullanılan Unreal Engine hakkında pek fazla detay vermiyor. Tahminler ise Unreal Engine 4’ün kullanıldığı yönünde.  Daha fazla detayı ise önümüzdeki günlerde elektrikli Hummer’ın 20 Ekim tarihindeki çıkışı ile öğreneceğiz gibi gözüküyor.