Anasayfa Haber Bülten MediaMarkt’ın Tüm İhtiyaçlarınız İçin Yeni İndirim Kampanyası Başladı

MediaMarkt’ın Tüm İhtiyaçlarınız İçin Yeni İndirim Kampanyası Başladı

23-26 Ekim tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerde akıllı televizyonlardan, kulaklıklara ve akıllı telefonlara kadar birçok üründe indirim kampanyası başladı.

MediaMarkt’ın yeni kampanyasında birçok üründe indirim fırsatları sizi bekliyor. Hem MediaMarkt mağazaları hem de mediamarkt.com.tr’de geçerli olan indirimlerde ihtiyacınız olan tüm teknolojilere cazip fiyatlarla sahip olabiliyorsunuz. Üstelik MediaMarkt CLUB üyelerine özel fırsatlar da kampanya kapsamında.

İhtiyaçlarınız İçin Beklediğiniz Kampanya sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İndirimlerle öne çıkan ürünlerden bazıları şu şekilde:

Apple iPhone 11

Apple’ın geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü iPhone 11 ülkemizde ve dünyada en popüler akıllı telefonlardan biri. Üstelik MediaMarkt indirimiyle bu telefona 7.699 TL’den sahip olabilirsiniz. Eğer yanında AirPods 2. Nesil de almak isterseniz indirimli olarak 799 TL’ye satın alabilirsiniz.

SAMSUNG 55TU8000 55 4K Akıllı TV

Yeni nesil oyun konsolları için ön siparişler başladı. Eğer yeni nesil bir konsol almak veya izlediğiniz içeriklerde daha yüksek görüntü kalitesi istiyorsanız 4K TV almanın zamanı gelmiş demektir. Samsung’un 55 inçlik 4K televizyonu indirimler süresince 5.999 TL’den satın alınabiliyor.

Huawei P Smart 2020

Huawei’nin dikkat çeken telefonlarından P Smart 2020, özel bir kampanya ile MediaMarkt indirimlerinde bizi karşılıyor. 2.889 TL’den satın alabileceğiniz P Smart 2020’ye faizsiz masrafsız 10 ay taksit fırsatı ile sahip olabilirsiniz.