Anasayfa Haber CD Projekt RED’e Cyberpunk 2077 Yüzünden İlk Dava Açıldı

CD Projekt RED’e Cyberpunk 2077 Yüzünden İlk Dava Açıldı

CD Projekt RED Cyberpunk 2077 dava

Rosen Law isimli hukuk bürosu tarafından CD Projekt RED’e Cyberpunk 2077 için dava açıldı.

Oyuncular tarafından yıllarca beklenen fakat çıkışıyla beraber oyuncuları hayal kırıklığına uğratan Cyberpunk 2077 yüzünden CD Projekt RED‘e dava açıldı.

Rosen Law isimli bir hukuk bürosu tarafınca açılan toplu davada, CD Projekt RED‘in Cyberpunk 2077’yi piyasaya sürmeden önce hissedarları ve oyuncuları yanlış yönlendirdiği ifade ediliyor. Bu kısımdaysa CD Projekt RED’in oyundaki hatalardan haberdar olduğunu ancak bu durumu yatırımcılardan ve oyunculardan sakladığına da özellikle dikkat çekiliyor.

Bunun yanı sıra Rosen Law tarafından açılan davanın şimdilik bilindik bir katılımcısının olmadığı da belirtiliyor. Fakat hukuk bürosu hissedarların ve oyuncuların isterlerse çevrimiçi formu doldurarak davaya katılabileceğinin de altını çiziyor.

Tüm bunların haricinde The New York Times tarafınca paylaşılan haberde CD Projekt RED’e Polanya’daki yatırımcıların da aynı şekilde dava açmaya hazırlandığı da belirtiliyor. Bu da şirketin önümüzdeki günlerde sık sık dava haberleriyle gündeme geleceği anlamına geliyor.