Anasayfa Haber Xiaomi Mi Band 7 Tanıtıldı

Xiaomi Mi Band 7 Tanıtıldı

Xiaomi Mi Band 7 özellikleri

Xiaomi, Redmi Note 11T Pro ve Redmi Note 11T Pro+ ile birlikte Mi Band 7 adlı akıllı bilekliğini de tanıttı. Peki, Xiaomi Mi Band 7 selefine göre kullanıcılara neler sunuyor?

Xiaomi Mi Band 7 Özellikleri

Mi Band 7’nin en öne çıkan güncellemesi 1,56 inç yerine 1,62 inç olan daha büyük ekran ile gelmesi. Ekranın çözünürlüğü 490×192 pikselken artık ekranı her zaman açık tutma seçeneği de mevcut durumda. Xiaomi, kullanılabilir ekran alanının yüzde 25 oranında artırıldığının da altını çiziyor. SpO2 veya oksijen doygunluğu izleme de iyileştiriliyor. Bileklik yüzde 90’ın altında bir satürasyon tespit ederse size bunu bildirmek için titreyecek.

Toplam 120 antrenman modu, 4 profesyonel spor modu, otomatik antrenman algılama, arkadaşlarla yarışmalar düzenleme seçeneği ve daha fazlasıyla fitness takibi de artık daha iyi olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi, Mi Band 7’nin 180 mAh bataryasının 14 gün dayanması gerektiğini belirtmiş. Öte yandan her zaman açık mod kullanıldığında bu değişiyor. Akıllı bilekliği tekrar şarj etmek ise 2 saat sürüyor.

Mi Band 7’nin fiyatı yaklaşık 36 dolardan başlayacak ve 24 Mayıs itibarıyla resmi olarak ön siparişe sunulacak.