Anasayfa Video Cooler Master Güç Kaynaklarıyla Bir Yıl Geçirdik

Cooler Master Güç Kaynaklarıyla Bir Yıl Geçirdik

Cooler Master Güç Kaynağı

Cooler Master’ın son bir yıldır aralıksız kullandığımız iki güç kaynağı hakkındaki tecrübelerimizi bu videoda size aktarıyoruz.

Technopat videolarının daimi bileşenlerinden biri olan güç kaynakları (PSU) bilgisayarların en önemli parçalarından biridir. Güçlü ve dengeli çalışan bir masaüstü PC için, kaliteli ve uygun güçte bir PSU seçmek şarttır. Ancak bütçe denkleştirmeye çalışan kullanıcılar sık sık PSU seçerken tasarrufu bu bileşende etmeye çalışırlar. Sonuçta da en akla gelmeyecek sorunlarla karşılaşabilirler.

Biz de bir yıldır Technopat ofisindeki PC toplama ve testlerinde kullandığımız iki PSU hakkındaki tecrübelerimizi size aktarmaya karar verdik. Cooler Master üretimi olan bu iki PSU’yu o kadar çok sistemde kullandık ki, bunların genel performansı hakkında hayli bilgiye sahip olduk.

Cooler Master Güç Kaynağı

Cooler Master MWE Gold 1050 v2 ve MWE Gold 1250 v2 adlı bu güç kaynakları, adlarından da anlaşılacağı üzere hayli güçlüler. Gold sertifikalı olan bu PSU’lar, modüler yapıları sayesinde sadece ihtiyaç duyduğunuz kabloları kullanmanıza imkan tanıyorlar. Bu sayede kasa içinde kablo karmaşasını azaltmak ve hava akışını optimize etmek de mümkün oluyor.