Anasayfa Haber OnePlus 11 Limited Jupiter Rock Edition Tanıtıldı! İşte Özellikleri

OnePlus 11 Limited Jupiter Rock Edition Tanıtıldı! İşte Özellikleri

OnePlus 11 Limited Jupiter Rock Edition Özellikleri

OnePlus 11, Aralık ayı başlarında duyurulurken Şubat ayında ise cihazın küresel lansmanı yapıldı. Cihaz siyah ve yeşil olmak üzere iki renkte piyasaya sürülmüştü. Şimdi ise OnePlus 11 Limited Jupiter Rock Edition adı ile üçüncü bir renk karşımıza çıkıyor. İşte OnePlus 11 Limited Jupiter Rock Edition özellikleri ve fiyatı.

OnePlus 11 Limited Jupiter Rock Edition Özellikleri

Yeni seçenek Jupiter Rock (Jüpiter Kayası) olarak adlandırılıyor ve Güneş Sistemimizdeki en büyük gezegenin yüzeyinden ilham alarak tasarlanmış. Her bir ürün, OnePlus’ın “3D mikrokristal kaya” olarak adlandırdığı ve ışık çarptığında altında ince bir ışıltı olan bir malzeme ile geliştirilen farklı bir desene sahip.

Panelin Ar-Ge süreci 1 yıldan fazla sürmüş ve üretimi 9 karmaşık süreçten geçiyor. Şirket, üretimin çok karmaşık olduğunu ve verimin %50 olduğu yeşil cam panele kıyasla verimliliğin sadece %25 olduğunu ifade ediyor.

OnePlus, yeni panelin verdiği hissi “binlerce yıldır kaynak suyunun altında kalmış yeşim taşı (taş) kadar serin ve cilt dostu” olarak adlandırıyor. Jüpiter bir gaz gezegeni olabilir ancak tasarım ve malzeme bir mikrolit kayaya dayanıyor.

OnePlus 11 Limited Jupiter Rock Edition Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Akıllı telefon 16 GB RAM ve 512 GB depolama ile birlikte gelirken yeşil veya siyah çeşitleriyle aynı olan 655 euro fiyat etiketini taşıyor.  Ön siparişler Çin’de başlamış durumda ve ilk satışın 3 Nisan’da yapılması planlanıyor. Diğer ülkeler içinse durum belirsiz.