Anasayfa Etkinlik Computex Thermaltake’in Havalı Custom Kasa ve Sıvı Soğutma Sistemleri – Computex 2023

Thermaltake’in Havalı Custom Kasa ve Sıvı Soğutma Sistemleri – Computex 2023

Thermaltake Modifiye Edilmiş Sıvı Soğutmalı Kasa

İtopya sponsorluğunda içerikler hazırladığımız Computex 2023 fuarını gezmeye devam ediyoruz. Thermaltake standındaki ürünlere genel bir bakış atıyoruz.

Thermaltake, bildiğiniz üzere en çok bilgisayar kasaları, soğutma sistemleri ve güç kaynaklarıyla tanınıyor. Şirket ayrıca bu sene Computex’te kendi bileşenlerinden oluşan custom sıvı soğutma sistemleri ve custom kasalarını da tanıttı.

Bu kasalar arasında bir platform üstünde dönen kasalar ve yeni CTE serisi kasalar da mevcut. CTE serisi kasalar custom kasa olarak değil, son kullanıcıya ulaşan son ürün olarak sergileniyor. Yani dileyen kullanıcılar kasa satışa çıktığında mevcut custom sıvı soğutma sistemlerini bu kasa üzerinde kurabilecek.

Thermaltake, sergilediği kasalarda bazı konseptler üzerinde durmuş. Örneğin bazı kasalar renkleriyle uyumlu bileşen ve soğutma sıvısı içerirken, bazıları da rengarenk yapıda. Bu tabii ki kullanıcının zevkine kalmış bir durum.

Kasalar arasında şirketin The Tower 500 serisi de yer alıyor. Bu kasalar da yine çeşit çeşit modifikasyonlarla sergileniyor. Tasarımları sebebiyle de oldukça dikkat çekici olduklarını belirtmek gerek.