Anasayfa Haber Vertu Ti: 10.000 Dolarlık Android Cep Telefonu

Vertu Ti: 10.000 Dolarlık Android Cep Telefonu

Vertu Ti
Vertu Ti

Vertu firması yeni Vertu Ti ile 10.000 dolardan başlayan fiyatlarla ultra lüks akıllı cep telefonları üretiyor. İşte Vertu Ti’nin teknik özellikleri ve lüks yanları…

Vertu Ti
Vertu Ti

Vertu lüks cep telefonlarıyla tanınan bir marka, geçmişte pek çok ultra lüks Nokia cep telefonu modeliyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Şimdi Vertu Ti akıllı cep telefonu ile tekrar gündeme geldi. 10.000 Dolar değerindeki Vertu Ti İngiltere’de şirketin ustaları tarafından üretiliyor.

184 parçadan oluşan cep telefonunda gövde Grade 5 Titanyum’dan imal edilirken, hoparlörler Bang&Olufsen markasıyla dikkat çekiyor. Sapphire Crystal 3.7 inçlik WVGA dokunmatik ekrana ve sahip olan Vertu Ti’de çift çekirdekli 1.7 GHz işlemci, 1 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza bulunuyor. 1080p video çekebilen 8 megapiksel arka ve 1.3 megapiksellik ön kameraya sahip telefonun farklı fiyatlarda modelleri bulunuyor.

Vertu Ti’nin en alt modeli Titanium Black Leather 9600 dolar, Titanium Pure Black 11.500 dolar, Titanium Black Alligator 12.800 dolar ve Black PVD Titanium Red Gold Mixed Metals (Alaşımlar ve farklı metaller barındırıyor) 19.900 dolara satılıyor.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi üzerine kendi kullanıcı arayüzü tasarımını yerleştiren Vertu, Ti’nin teknik özelliklerinden ziyade fiyatıyla yine çene yoracak. Sunduğu ultra lüks materyal ve işçiliğin ötesinde sadece kalburüstü müşterilerin yararlanabileceği özel hizmetleri de telefonun içerisine yerleştiren Vertu bakalım Nokia döneminde yakaladığı başarıyı devam ettirebilecek mi.

https://www.youtube.com/watch?v=_ld5nouYGrA