Anasayfa Haber Logitech Options Plus, Logi AI Prompt Builder Özelliği ile Geldi

Logitech Options Plus, Logi AI Prompt Builder Özelliği ile Geldi

Logitech Options Plus Logi AI Prompt Builder

Logitech, Windows ve macOS için Options Plus 1.70 güncellemesi ile ChatGPT istemlerini daha hızlı oluşturmaya yönelik yeni bir araç olan Logi AI Prompt Builder adlı yeni bir özellik sundu. Yeni sürüm ayrıca, yeni Signature AI Edition M750 fare için destek ekliyor ve çeşitli hataları düzeltiyor.

Logitech Options Plus 1.70 Güncellemesi Yenilikleri

Logi AI Prompt Builder, bir kısayolla veya özel bir düğmeyle açabileceğiniz ve ardından yeniden ifade etmek, özetlemek, yanıtlamak, bir e-posta oluşturmak vb. için ChatGPT talimatları verebileceğiniz bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Ek olarak uzunluğu, karmaşıklığı, tonu, stili ve daha fazlasını da belirleyebiliyorsunuz. Logi AI Prompt Builder, Windows ve macOS’taki Options Plus uygulamasında ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Öte yandan, şimdilik sadece İngilizce dili ve ChatGPT destekleniyor. Logitech, diğer yapay zeka sohbet robotlarına destek eklemek için de çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada Logitech, Logi AI Prompt Builder’ı açmak için büyük bir deniz mavisi özelleştirilebilir düğmeye sahip 49,99 dolar değerindeki Signature AI Edition M750 faresini de duyurdu. Bu farenin şu an için sadece ABD ve İngiltere’de satışta olduğunu not olarak düşelim. Tabii ki Logi AI Prompt Builder’ı kullanmak için Options+ ile uyumlu herhangi bir fare veya klavye yeterli.

Logitech’in Options Plus 1.70’deki düğer düzeltmeler şu şekilde:

  • Her ikisi de aynı anda yüklendiğinde Logi Tune ve Logi Options+ for MX Brio arasındaki etkileşimi geliştirin.
  • MX Brio için diğer iyileştirmeler.
  • Bazı rastgele çökmeler için düzeltme

Güncel Logitech Options Plus uygulamasını resmi web sitesinden indirebilirsiniz.