Anasayfa Haber Hacker Savaşları Şiddetleniyor!

Hacker Savaşları Şiddetleniyor!

Bir süredir Anonymous ve LulzSec adlı hacker gruplarının başını çektiği savaş, gittikçe daha da fazla tarafında olaya dâhil olmasıyla şiddetleniyor! Her iki grup da sistem karşıtı olarak ortaya çıkmış ve farklı devletlerin resmi sitelerine saldırılar yapmaya başlamışlardı. Haliyle çok sayıda resmi polis örgütünü de karşılarına almış oldular.

Ancak günler geçtikçe olaya başkaları da katılmaya başladı! Bir dizi hacker grubu da çeşitli sebeplerden dolayı Anonymous ve özellikle de LulzSec grubunu kendilerine hedef seçtiler ve saldırmaya başladılar! Mesela Amerikan milliyetçisi olmakla övünen The Jester grubu, LulzSec’in özellikle Amerikan hedeflerine yaptığı saldırıları “terörist saldırı” olarak tanımladı ve karşı saldırıya geçti. Öte yandan LulzSec’in “çakma hacker” olduğunu savunan Team Poison grubu da LulzSec’i hedef alan saldırılara başladı.

Tabii LulzSec ve Anonymous da boş durmadı ve karşı saldırılara geçtiler. Bu çarpışma daha çok karşı tarafın ekibinden kilit kişilerin isim ve fotolarını afişe ederek polise hedef göstermek şeklinde gerçekleşiyor. Tabii tutuklamalar ve takipler de gırla gidiyor. Biz de gelişmeleri merakla izleyip size aktarmaya devam ediyoruz.