Nokia’nın ardından, Apple da 22 Ekim tarihini takviminde işaretledi.
Apple, 22 Ekim’de yeni bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Aynı gün düzenlenecek olan Microsoft etkinliğinden beklenildiği gibi, bu etkinlikte de yeni ürün tanıtımlarının yapılacağı düşünülüyor.
Etkinlikle ilgili genel beklentiler, A7 işlemci kullanan yeni iPad modellerinin tanıtılması yönünde. iPhone 5S’te kullanılan bu işlemcinin yeni iPad’de kullanılacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Bunun dışında etkinlikte tanıtılması beklenen yeni iPad Mini’nin Retina ekran kullanacağına dair söylentiler bulunuyor. Tabletler dışında, Apple’ın Mac OS X Mavericks sürümü ile ilgili en son detayları ve çıkış tarihini paylaşması da beklenenler arasında.
22 Ekim’de pek çok açıdan tanıtım yağmuruna uğrayacağımız kesin gibi gözüküyor. Nokia’nın beklenen Lumia 1520 ve 2520 tanıtımlarının dışında bu tarih, Surface 2‘nin de çıkış tarihi.


yeni mac pro da detaylı olarak satış tarihiyle birlikte bu etkinlikte tanıtılabilir mi?
Apple bu tür büyük etkinlikleri çok sık aralıklarla düzenlemediği için Mac Pro tanıtımını bu etkinlikte gerçekleştirmesi muhtemel.