Anasayfa Haber SkyDrive’a Yeni Güncelleme ile Eşitleme Simgesi Geliyor

SkyDrive’a Yeni Güncelleme ile Eşitleme Simgesi Geliyor

SkyDrive Logo

Microsoft’un bulut disk çözümü SkyDrive için yeni güncelleme yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Windows 8.1 Update 1 sızıntısında, SkyDrive için eşitleme simgesinin geldiğini görmüştük. Ancak görünüşe göre Update 1’i beklemeye gerek kalmadı.

Microsoft, geçtiğimiz Salı gününde birçok güncelleme yayınladı. Bu güncellemelerin içinde SkyDrive’a da yer verilirken, SkyDrive için eşitleme simgesi görev çubuğuna eklendi. Microsoft’un destek sayfasında “Windows RT 8.1, Windows 8.1 ve Windows Server 2012 R2 kullanıcıları için SkyDrive deneyimini geliştirdik.” yazan Microsoft, güncelleme hakkında ayrıntılı bilgi vermemişti. Ancak Liveside.net’ten alınan bilgilere göre söz konusu güncellemeyle SkyDrive için eşitleme simgesi geri getirildi. 2013 yılında Microsoft tarafından geri çekilen bu özellik için hiçbir açıklama yapılmamıştı.

skydrive eşitleme simgesi

SkyDrive’a dair geliştirmeler bununla bitmiyor. Yeni ve modern kullanıcı arayüzü, eşitleme durumunu gösteren bir bilgi çubuğu barındırıyor. Bütün SkyDrive dosyalarını yalnızca bilgisayarda çevirimiçi kılabilmenizi sağlayan yeni bir seçenek de sunulmuş.

Microsoft, daha önce SkyDrive’ın ismini OneDrive diye değiştireceğini duyurmuştu, ancak bunu henüz gerçekleştirmedi. Microsoft’un bu değişikliği uygulamak için Windows 8.1 güncellemesinin resmi olarak yayımlanmasını beklediği ileri sürülüyor.