Anasayfa Haber Windows İçin BBM Beta Çıktı!

Windows İçin BBM Beta Çıktı!

bbm-beta

BlackBerry’nin en sevilen uygulaması BBM artık Windows Phone kullanıcılarının da hizmetinde.

BBM Beta, BlackBerry telefonların en çok kullanılan uygulamalarından biri olagelmiştir. Telefon numarası yerine ayrı bir PIN kodu kullanarak kullanıcılar arasında haberleşmeyi sağlayan bu mesaj uygulaması, benzerlerinden daha güvenli olarak tanıtılır. BlackBerry firması uzun süredir bu uygulamayı kendi telefonları dışındaki cihazlar için de çıkarmayı planlıyordu.

Nitekim BBM Beta en sonunda Windows Phone kullanıcılarının beğenisine sunulmuş bulunuyor. Windows Phone Store üzerinden indirip deneyebileceğiniz yazılım, halen Beta aşamasında, yani zaman geçtikçe iyileştirmeler devam edecek ve büyük çaplı yamalar yayınlanacak.

BBM Beta diğer BBM kullanıcılarıyla tekli ya da çoklu sohbetler yapmanıza imkan tanıyor. Resim, dosya ve konum bilgileri gibi verileri de paylaşabiliyorsunuz. Ancak ilk kullanıcılar yazılımda halledilmesi gereken çok sayıda hata olduğunu bildiriyorlar. Fakat zaten Beta sürümlerde bu durum pek sıra dışı sayılmaz. BlackBerry bu uygulamayı Android ve IOS cihazlar için de çıkarmıştı, Windows Phone sürümüyle birlikte piyasadaki tüm mobil işletim sistemleri kapsanmış oluyor.